Львів’ян кличуть на кількаденну пішу прощу до Унева: як долучитися

Львів’ян запрошують на XXVI молодіжну пішу прощу до Унева.

Львів’ян запрошують на XXVI молодіжну пішу прощу до Унева.

Події
10 квiтня 2019 17:32

Львів’ян запрошують на XXVI молодіжну пішу прощу до Унева. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради. 

Проща вирушить 17 травня, а завершиться — 19. За два дні ходьби учасники прощі подолають близько 60 кілометрову відстань. Маршрут цьогорічної прощі пролягатиме через м. Львів — с. Лисиничі — м. Винники — с. Соснівка — с. Гаї — с. Городиславичі — с. Романів — с. Ганачівка — с. Затемне — с. Коросно — с. Сивороги — с. Унів.

Ночівля першого дня прощі відбудеться у селі Романів, а в ніч із суботи на неділю організовуються нічні молитовні чування в Свято-Успенській Унівській Лаврі.

Учаснику прощі обов’язково необхідно мати з собою: спальник; каремат; посуд (друзі природи не використовують одноразовий посуд); намет (за бажанням, але заохочують); зручне взуття; теплий одяг; дощовик; власну аптечку; молитовник та вервичку.

Усі важкі речі (спальник, каремат, змінний одяг, засоби гігієни тощо) довозить автомобіль до місця ночівлі. Із собою у рюкзак варто покласти лише те, що знадобиться під час ходьби (печиво/канапки, воду, посуд, дощовик, медикаменти тощо).

Пожертва на участь в прощі становить 100 гривень. У вартість входить харчування (обід та вечеря в п’ятницю, сніданок і вечеря у суботу), пакет прочанина з особливою сувенірною продукцією, перевезення речей та інші організаційні видатки.

З Унева до Львова можна буде повернутися автобусом: вартість квитка та години відправлення повідомлять згодом.

"За детальною інформацією можна звертатися до Голови інформаційної групи: Настя Тарнавська, тел.: 063 12 45 009, або писати на e-mail: ObnovaStudentLviv@gmail.com", — йдеться у повідомленні.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Заважає спати: львів’янка поскаржилася на службу Божу

Хочеш дитину – молись: до Львова привезли копію чудотворної ікони

Несподівана радість: на Львівщині стали батьками 50-річна жінка і 60-річний чоловік

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах