Вікенд у Львові: куди піти у місті на цих вихідних (12-14 квітня)

Куди піти у Львові цна цих вихідних: афіша подій

Куди піти у Львові цна цих вихідних: афіша подій

Події
12 квiтня 2019 13:14

На цих вихідних у Львові можна і гардероб поповнити на традиційному OneDayShop, і знаннями збагатитись на Фестивалі Писанок чи лекції від Маші Єфросиніної. Однак, не слід забувати, що вікенд — для відпочинку. Тому вечірки і концерти для львів'ян та гостей міста також передбачили. А головною родзинкою для гурманів цими днями стане дегустаційний форум вина. Вистави, гумористичні шоу, зустрічі, тематичні забави — все це є в афіші Львова. Однак VG Львів традиційно зібрав найкращі івенти 12-14 квітня 2019 року.


Кіно на даху: Зелена книга

Кіно на даху: Зелена книга

Кіно на даху: Зелена книга

Комедійна драма "Зелена книга" заснована на реальних подіях. Режисурою стрічки займався Пітер Фарреллі. У написанні сценарію брав участь Нік Валлелонга, родич водія, показаного в картині. Разом з тим родичі Дона Ширлі виступили з критикою картини, звинувативши творців у перекручуванні фактів. Назва книги вказує на довідник, що видавався спеціально для темношкірих людей та вказував місця, де їм дозволялося зупинитися на ночівлю, поїсти або заправити машину.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 12 квітня, 21:00

Ціна: від 80 гривень


"Кримінальне чтиво": кінопоказ на даху

Вікенд у Львові: куди піти у місті на цих вихідних (12-14 квітня) фото

"Кримінальне чтиво": кінопоказ на даху

Сюжет фільму "Кримінальне чтиво": двоє гангстерів Джулс і Вінсент у вільний від розборок і вибивання грошей час проводять в філософських бесідах. Головні герої працюють на кримінального авторитета Марселласа Уоллеса. Перша історія розповідає про Вінсет, який наглядав за дружиною свого боса, і в одну мить зміг врятувати жінку від передозування наркотиками. Друга історія розповідає про боксера на ім'я Бутч Кулідж, який так само працює на Марселласа. Бос хоче здати бій і обдурити боксера. Третя історія об'єднує перші дві. Пампкі і Хані - це типова парочка грабіжників невдах, зараз вони в кафе намагаються зробити спробу пограбування. Але Джул зміг їх зупинити..

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 12 квітня, 23:00

Ціна: від 80 гривень


Вечірка "Сусіди"

Вечірка

Вечірка "Сусіди"

Прийшла весна, а з нею час змін. Будинок сажотруса, де живуть львівські легенди готується до переїзду. За 10 років відвідувачі і персонал стали майже рідні один одному, тому вирішили влаштувати прощальну вечірку для всіх сусідів і кожного, хто був гостем закладу.

Де: площа Арсенальна

Коли: 12 квітня, 18:00

Ціна: безкоштовно


Концерт Павла Зіброва

Концерт Павла Зіброва

Концерт Павла Зіброва

Павла Зіброва можна сміливо назвати перлиною української народної музики. Адже не знайдеться іншого виконавця і композитора, що працював би з такою ж віддачею і енергією, підкоряючи серця мільйонів глядачів. Роботи Павла відрізняються емоційністю і ніжністю, особливою подачею, що принесла йому небувалу славу серед жінок різного віку. Його часто порівнюють з не менш популярним співаком Винником, який точно так же, як Амур, вражає жіночі серця.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 12 квітня, 19:00

Ціна: 250 - 350 гривень

Вікенд у Львові: куди піти у місті на цих вихідних (12-14 квітня) фото 1


Концерт гурту TVORCHI

Концерт гурту TVORCHI

Концерт гурту TVORCHI

Гурт "TVORCHI" заснований на початку 2018 року двома хлопцями, які закохані в звук і ритм, та наповнені пристрастю до створення чогось нового. Андрій створює музику. Джефрі пише лірику. Хлопці випустили 2 сингли та два альбоми "The Parts", "Disco Lights".

Де: Паб MolodoZeleno

Коли: 12 квітня, 21:30

Ціна: від 200 гривень


Прем’єра "Stabat Mater" Карла Дженкінса

Прем’єра

Прем’єра "Stabat Mater" Карла Дженкінса

Прем’єру "Stabat Mater" Карла Дженкінса у Львові готує Галицький камерний хор "Євшан" у супроводі Народного симфонічного оркестру Львівської політехніки під керівництвом Романа Кресленка, за участю солісток Ірини Семенюк і Таміли Мамедової. "Stabat Mater" – католицька хорова композиція  про скорботу Божої Матері біля підніжжя хреста. Цей вірш приписують авторству францисканського ченця Якопоне да Тоді, який жив у ХІІІ ст.

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 13 квітня, 17:00

Ціна: 80 - 120 гривень


Night Ambassadors X OneDayShop

Night Ambassadors X OneDayShop

Night Ambassadors X OneDayShop

OneDayShop — це львівський дизайн-маркет, на якому збираються представники хенд-мейд індустрії з усієї України. Під час Фестивалю облаштують ярмарок, на якому можна буде придбати чимало цікавих речей. Це захід, на якому можна не тільки придбати одяг, аксесуари, предмети декору та безліч інших цікавих виробів, а й познайомитись з брендами. Також, протягом усього маркету для відвідувачів функціонуватиме фудкорт, зони для дітей та відпочинку, креативні фотозони та багато різних розваг. 

Де: м. Львів

Коли: 13 квітня, 14:00


Зірки серіалу "Школа" у Львові

Зірки серіалу

Зірки серіалу "Школа" у Львові

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі "Школа" на "1+1", вирушать у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Першими зустрітися із своїми улюбленцями зможуть глядачі західної України.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 14 квітня, 15:00

Ціна: 150 - 450 гривень


Фестиваль Писанок

Фестиваль Писанок

Фестиваль Писанок

У Львові просто неба відкриють Галерею писанок, де буде презентовано півсотні півметрових авторських писанок. Щороку Фестиваль Писанок долучає до створення великодньої атмосфери нових митців, як аматорів, так і професіоналів. У Галереї писанок поряд із експозицією діятиме і Великодня арт-майстерня. 

Де: Площа Музейна

Коли: 10 квітня - 5 травня, 10:00


Майстер-клас Машi Єфросиніної у Львовi "Успіх у помилках"

Майстер-клас Машi Єфросиніної у Львовi

Майстер-клас Машi Єфросиніної у Львовi "Успіх у помилках"

Маша поділиться порадами з особистого досвіду, і своєю історією життя. Розповість правду про важкі 15 років життя, які припали на неймовірно успішні часи її роботи в "Підйомі". Приголомшливий зліт кар'єрними сходами і одночасно з цим роки самотності, боротьби із зайвою вагою і підрив жіночого здоров'я. Тільки особистий досвід, тільки поради перевірені на собі, тільки особисті уроки. Найщиріші емоції, найвідвертіші теми: про здоров'я, про відносини з чоловіками, сім'ю та дітей. І звичайно, не пропустимо посекретничати про жіночих слабостях.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 13 квітня, 17:00

Ціна: 450 - 690 гривень


Прем'єра "Timetravellers"

Прем'єра

Прем'єра "Timetravellers"

Закрийте очі. Ви – в машині часу. Задайте часо-просторові координати. Рушайте. Не створюйте парадоксів. На Донбасі є великий пам’ятник Артему, якого насправді звали Федір. Це парадокс. Українські території захоплює країна, яка зобов’язалась захищати її суверенітет. Це парадокс.
Їх не уникнути. Ви зрозумієте це, коли буде занадто пізно. Вишні і абрикоси все одно цвістимуть, а зірки світитимуть. Чоловік вб’є корову. Двоє пілігримів сидітимуть на траві. Поруч фатально змахне крильцями метелик.

Де: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки

Коли: 12 квітня, 16:00

Ціна: 140 - 150 гривень


Вечірка TeperTut: Xores

Вечірка TeperTut: Xores

Вечірка TeperTut: Xores

Коли дні стануть теплішими, а тіні коротшими, проводжатимемо зимове сонце жвавими танцями під electro / techno / EBМ.

  • Undermike
  • Ako Diyos
  • Primitive Conflict
  • Deodat II

Де: L'uft Underground Club

Коли: 12 квітня, 23:30

Ціна: 100 - 150 гривень


Всеукраїнський дегустаційний форум крафтових вин "Галицька лоза"

Всеукраїнський дегустаційний форум крафтових вин

Всеукраїнський дегустаційний форум крафтових вин "Галицька лоза"

Винороби вкотре дивуватимуть відвідувачів неповторним розмаїттям ароматів якісних галицьких вин та їхніми смаковими властивостями. На першому поверсі розташується дегустаційний зал, в якому смакуватимуть вином та сиром понад 250 відвідувачів. Віп-зал другого поверху з вишуканою атмосферою свята, комфорту і затишку відкриє двері для справжніх гурманів вина.

Де: Львівський будинок вчених

Коли: 14 квітня, 12:00

Ціна: від 500 гривень

Вікенд у Львові: куди піти у місті на цих вихідних (12-14 квітня) фото 2

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери

Зупи, чанахи, бограч: топ ресторанів Львова, де можна смачно пообідати

Що їсти, чим займатися: коли вірянам постити у 2019 році

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах