Як виглядає нічна площа Двірцева: неймовірне відео з дрона

Як виглядає нічна площа Двірцева у Львові з висоти пташиного польоту.

Як виглядає нічна площа Двірцева у Львові з висоти пташиного польоту.

Події
09 грудня 2019 17:46

У мережу виклали неймовірне відео площі Двірцевої у Львові, зняте вночі. Відео на своїй Фейсбук-сторінці опублікував міський голова Львова Андрій Садовий.

"Вечірня Двірцева з висоти пташиного польоту неймовірна", – написав він.

Подорож у минуле: як виглядала площа Двірцева у Львові 100 років тому

Нагадаємо, "Інститут просторового розвитку" розробив проект реконструкції площі Двірцевої. Після реконструкції тут з’явиться більше пішохідного простору. Проектом передбачено облаштування окремих смуг руху для громадського та приватного транспорту. Вулицю Чернівецьку планують розділити на дві частини з допомогою широкої пішохідної алеї, а замість кільця облаштують сучасний фонтан. Ліва частина площі Двірцевою буде спеціальною зоною для приватних авто. Також в межах проекту планують облаштувати десятки майданчиків для швидкої висадки пасажирів – kiss&ride. 

Реконструкція площі Двірцевої відбуватиметься поетапно. Від 1 березня закрили першу частину площі, з 22 березня закрили автостанцію. Тепер трамваї не курсують до вокзалу, розвертаються на вулиці Городоцькій біля депо. З 31 березня Львівська філія "Укрзалізниці" ввела додаткові зупинки на станції "Підзамче" для 53 поїздів. Таким чином вирішили розвантажити центральний вокзал. 29 листопада 2019 року на площу Двірцеву після тривалого капітального ремонту поїхав перший трамвай.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах