Чи потрібні маски: у Львові запрацював чат-бот про коронавірус

У Львові запрацював чат-бот про коронавірус. Фото: Freepik

У Львові запрацював чат-бот про коронавірус. Фото: Freepik

Події
10 березня 2020 12:45

У Львові створили чат-бот про коронавірус. Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, відтепер Lvivcityhelper bot у Telegram та Facebook має розділ про коронавірус та відповідає на найпопулярніші запитання про нього.

Ось як виглядає чат-бот про коронавірус.

Ось як виглядає чат-бот про коронавірус. Фото: ЛМР

Чат вміщує дві категорії:

  • "Важливе про вірус" - тут є інформація про те, що таке коронавірус, як він передається, хто в групі ризику, як не захворіти тощо;
  • "Готовність Львова" - тут розповідають про готовність міста до можливого поширення захворювання на територію, що робить міська влада, аби не допустити цього, та де можна отримати більше інформації.

Чат вміщує дві категорії.

Чат вміщує дві категорії. Фото: ЛМР

"Lvivcityhelper bot дає можливість мешканцям отримати швидку відповідь на поширені запитання. Оскільки коронавірус — головна тема кількох останніх тижнів, то зрозуміло, що вона актуальна й важлива та потребує створення окремого розділу в міському чат-боті", — розповіла керівниця міського управління ІТ Олена Гунько.

Найпопулярніші запитання про коронавірус.

Найпопулярніші запитання про коронавірус. Фото: ЛМР

Нагадаємо, що у Львові задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. На залізничному вокзалі облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. Задля боротьби з коронавірусом комунальні перевізники Львова провели додаткові заходи з дезінфекції рухомого складу. Окрім цього, до львів'ян з високою температурою сімейні лікарі виїжджатимуть додому.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах