Задля профілактики: Львівська міськрада рекомендує замінити сушки рушниками

Львівська міськрада рекомендує замінити сушки рушниками.

Львівська міськрада рекомендує замінити сушки рушниками.

Події
12 березня 2020 12:02

Задля профілактики коронавірусу Львівська міськрада рекомендує замінити сушки рушниками.

"Міський штаб прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусу рекомендує не використовувати сушки для рук, замінивши їх паперовими рушниками", – йдеться у повідомленні.

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що нині головне завдання мерії дати львів’янам гарантію, впевненість та відчуття спокою.

"Усі рекомендації штабу є обов’язковими до виконання. Ми також звернулись до міст-партнерів, щоб вони давали інформацію, яка у них ситуація, що вони роблять. Є багато цікавих думок. Скажімо, новиною була інформація, що в багатьох містах світу починають відмовлятись від сушок рук і рекомендують використовувати лише паперові рушнички", – сказав Андрій Садовий.

Нагадаємо, що від сьогодні, 12 березня, до п'ятниці, 3 квітня, у всіх навчальних закладах Львова вводять карантин. 12 і 13 березня на перехідний період дитячі садки і школи ще будуть працювати. Навчання у школах не буде, але батьки, які не мають з ким залишити дітей, можуть привести їх до школи. 

Додамо, що у Львові задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. На залізничному вокзалі облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. Задля боротьби з коронавірусом комунальні перевізники Львова провели додаткові заходи з дезінфекції рухомого складу. Окрім цього, до львів'ян з високою температурою сімейні лікарі виїжджатимуть додому.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах