Діставай піну для ванни: у Львові перенесли гідравлічні випробування

Діставай піну для ванни: у Львові перенесли гідравлічні випробування фото

Діставай піну для ванни: у Львові перенесли гідравлічні випробування фото

Події
16 квiтня 2020 11:28

Щорічні гідравлічні випробування у Львові, під час яких містянам орієнтовно на місяць вимикають гарячу воду, проведуть після карантину.

Про це з посиланням на заступницю міського голови з питань ЖКГ Ірину Маруняк повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Зазвичай гідравлічні випробування теплових мереж ми проводимо після завершення опалювального сезону. Натомість цього року гідравліку наші тепловики будуть проводити після завершення карантину. Важливо, щоб зараз, в цей непростий час, мешканці нашого міста стабільно отримувати гарячу воду», - розповіла заступниця міського голови з питань ЖКГ.

За словами Ірини Маруняк, гідравліка є дуже важливою, адже вона допомагає виявити слабкі місця тепломережі і негайно їх ліквідувати. Якщо не проводити гідравлічні випробування, то протягом опалювального сезону можуть виникати аварійні ситуації.  

«Також, що важливо, під час гідравліки відбувається зупинка ТЕЦ-1 і ТЕЦ-2 — найбільших джерел теплопостачання, які працюють цілий рік. І саме тоді ми можемо відремонтувати їхнє обладнання, щоб спокійно входити в новий опалювальний сезон», - зазначила Ірина Маруняк.

Тривалість гідравліки залежить від кількості виявлених поривів. Зазвичай мешканці міста залишаються без гарячої води до місяця часу.

Нагадаємо, карантин у Львові має завершитись 24 квітня, втім, в уряді неодноразово говорили, що він може бути продовженим до середини травня. У Міністерстві охорони здоров’я України пояснили, що саме зниження динаміки зростання кількості хворих дозволить говорити про завершення карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах