Дуже багато хворих: карантин на Львівщині продовжили до 22 червня

Карантин на Львівщині продовжили до 22 червня. Фото: Львівська міськрада.

Карантин на Львівщині продовжили до 22 червня. Фото: Львівська міськрада.

Події
19 червня 2020 15:45

Через суттєве перевищення інцидентності захворювань на коронавірус, карантин на Львівщині продовжили до 22 червня. Жодних послаблень щодо громадського транспорту, дитсадків, спортивних закладів не дозволили. Таке рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні сьогодні, 19 червня.

«Ситуація не покращується. Кількість хворих не стрімко, але зростає», – заявив заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

За його словами, станом на 19 червня найбільше хворих у Львові та приміських районах – Пустомитівському, Яворівському та Жовківському. Попри те, Іван Собко, повідомив про підготовлений проект постанови, який дасть можливість обласним комісіям комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій посилювати чи послаблювати карантин на певних територіях, однак цей документ має затвердити уряд.

«Якщо у Львові чи в інших регіонах епідситуація буде погіршуватися, будемо посилювати карантин», – повідомив Собко.

Рятував інших: від коронавірусу помер начальник львівського військового госпіталю

Нагадаємо, що раніше обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продовжила карантин до 19 червня. Попри це, перевізники заявили про самовільне відновлення рух приміських та міжміських автобусів.

Додамо, що станом на 19 червня у Львові та області підтверджено 3540 випадків інфікування коронавірусом. За вчорашню добу лабораторні центри провели 643 ПЛР-тести, з яких 142 – позитивні (72 – це мешканці Львова), з них нових проб ПЛР-тестів – 543, з яких 105 – позитивні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах