Національне опитування 25 жовтня: Володимир Зеленський озвучив перше запитання

Національне опитування 25 жовтня: Володимир Зеленський озвучив перше запитання. Фото: zik.ua.

Національне опитування 25 жовтня: Володимир Зеленський озвучив перше запитання. Фото: zik.ua.

Події
14 жовтня 2020 15:32

Президент Володимир Зеленський озвучив перше запитання із загальнонаціонального опитування, яке мають провести в Україні в день місцевих виборів, 25 жовтня. Про це повідомила пресслужба президента.

«Чи потрібно запровадити довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах?», – озвучив запитання Володимир Зеленський у відеозверненні.

Нагадаємо, 13 жовтня, Володимир Зеленський анонсував всенародне опитування. За його словами 25 жовтня українців попросять відповісти на п'ять важливих запитань про те, що ми обгворюємо на вулиці, на кухні й в інтернеті, про що сперечаємося з друзями, батьками або таксистами

Додамо, що 25 жовтня, львів’янам доведеться визначатися, кого б вони хотіли бачити на посаді мера міста. Цьогоріч вперше обиратимуть не міського голову, а голову Львівської об’єднаної територіальної громади. І вперше за «мера Львова» голосуватимуть не лише містяни, але й мешканці кільканадцяти довколишніх міст, сіл і селищ. VG Львів зібрав імена й досьє тих людей, які подали документи на реєстрацію у кандидати на посаду голови Львівського ОТГ. У виборах Львівської міської ради у 2020 візьмуть участь 19 партій.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах