Чоловік вигнав з дому: в центрі Львова на лавці підібрали п’яну жінку з 6-річним сином

В центрі Львова на лавці підібрали п’яну жінку з 6-річним сином. Фото поліції

В центрі Львова на лавці підібрали п’яну жінку з 6-річним сином. Фото поліції

Події
15 жовтня 2020 17:51

Сьогодні, 15 жовтня, в сквері на площі Старий Ринок в центрі Львова перехожі помітили сплячу п’яну жінку на лавці, яку намагався розбудити малолітній хлопчик. Очевидці такої «материнської» поведінки викликали поліцію.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, близько 12:00 з лінії 102 патрульним надійшов виклик про неналежне виконання батьківських обов'язків.

Коли правоохоронці прибули на місце, то жінка продовжувала спати на лавці в сквері. На щастя, небайдужі громадяни купили сину горе-матері їжу, адже він був голодний.

Перехожі купили їжі 6-річному хлопчику. Фото поліціїПерехожі купили їжі 6-річному хлопчику. Фото поліції

«Нетвереза матір мала неохайний зовнішній вигляд. 34-річна мешканка Львівщини сказала, що її, два дні тому, вигнав з дому 6-річним сином чоловік. Вона, начебто, живе у Львові в якогось чоловіка», - йдеться в повідомленні поліції.

Маму з сином супроводили у Галицький відділ поліції. Туди ж викликали співробітників ювенальної превенції та відділу у справах дітей Львівської міської ради.

Патрульні винесли на жінку постанову за ч.1 ст.178 (Поява в нетверезому стані в громадському місці) КУпАП. Інспектори ювенальної превенції склали протокол за ч.2 ст.184 (Невиконання обов'язків щодо виховання дітей вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Оскільки жінка поводилася неадекватно, працівники ювенальної превенції прийняли рішення помістити дитину у притулок. Медичної допомоги ні мама, ні син не потребували.

Зазначимо, схожий інцидент стався 8 вересня в Дрогобичі - на вулиці Трускавецькій лежала п’яна жінка, а поруч із нею у візочку плакало немовля. Чоловік, котрий став очевидцем сумної картини, повідомив про інцидент правоохоронців.

Нагадаємо, у Трускавці 26-річна жінка змушувала своїх доньок, віком 1 та 8 років, жебракувати у людних місцях.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах