Зробив діло: Денис Шмигаль проголосував за мера Львова і депутатів

Зробив діло: Денис Шмигаль проголосував за мера Львова і депутатів. Фото: Денис Шмигаль/Фейсбук.

Зробив діло: Денис Шмигаль проголосував за мера Львова і депутатів. Фото: Денис Шмигаль/Фейсбук.

Події
25 жовтня 2020 10:53

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах у Львові. Зробив він це під "наглядом" відеокамер і спалахами смартфонів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Денис Шмигаль прийшов на вибори, як належить, у рукавичках, масці та зі своєю ручкою. З ним — дружина та донька. 

Свій вибір сім'я Шмигалів робила на виборчій дільниці №462053, що у Львівському фаховому коледжі спорту. Це 117 округ. Перед появою прем'єр-міністра територію перевірили працівники СБУ. Опісля політик разом із дружиною та донькою стали у загальну чергу.

"З впевненістю можу сказати, що 25 жовтня 2020 року — історична дата для України. Сьогодні місцеві вибори проходять на новій адміністративно-територіальній основі, що дає змогу Україні рухатися далі: розвивати інфраструктуру, покращувати державні послуги, робити країну комфортнішою для людей", — заявив Шмигаль.

Денис Шмигаль проголосував за мера Львова і депутатів. Фото: Денис Шмигаль/Фейсбук.Денис Шмигаль проголосував за мера Львова і депутатів. Фото: Денис Шмигаль/Фейсбук.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах у Львові. Фото: скріншот із відео.Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах у Львові. Фото: скріншот із відео.

Денис Шмигаль проголосував за мера Львова і депутатів. Фото: Денис Шмигаль/Фейсбук.Денис Шмигаль проголосував за мера Львова і депутатів. Фото: Денис Шмигаль/Фейсбук.

Нагадаємо, що у Львові тривають місцеві вибори 2020. Цьогоріч вперше обиратимуть не міського голову, а голову Львівської об’єднаної територіальної громади. І вперше за «мера Львова» голосуватимуть не лише містяни, але й мешканці кільканадцяти довколишніх міст, сіл і селищ.

Мерські гонки у Львові 2020: досьє на кандидатів

Виборчі дільниці у місті Лева відкрилися о 8:00 і працюватимуть до 20:00. У зв'язку з пандемією, батьків закликали не брати з собою дітей на виборчі дільниці. Крім того, просять мати з собою власну ручку для голосування. Також у приміщенні рекомендують одночасне перебування не більше трьох виборців на один стіл для видачі бюлетенів.

Отримай відповідь: як проголосувати на виборах, щоб не зіпсувати бюлетень

У виборах Львівської міської ради у 2020 беруть участь 19 партій. Саме стільки зареєстрував Львівський міський тервиборчком. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах