"Повірити неможливо": у Львові від коронавірусу померло подружжя лікарів

"Повірити неможливо": у Львові від коронавірусу померло подружжя лікарів із Сокаля. Фото: Новини по-рівненськи.

"Повірити неможливо": у Львові від коронавірусу померло подружжя лікарів із Сокаля. Фото: Новини по-рівненськи.

Події
12 листопада 2020 12:39

На Львівщині від коронавірусу померло подружжя відомих лікарів. За життя Ганни та Богдана Городенчуків із Сокаля боролися львівські лікарі, але хвороба виявилася сильнішою. Городенчуки померли з різницею в один день. Читайте всі новини Львова.

Про смерть подружжя лікарів повідомив на Facebook головний лікар Сокальської центральної районної лікарні Роман Швед.

«Клятий коронавірус забрав життя Ганни Миколаївни та Богдана Ярославовича Городенчуків!!! Ще одні лікарі! Подружжя лікарів! До самого свого кінця вони допомагали хворим, боролися за кожне життя!», – написав головний лікар Роман Швед.

За життя Ганни та Богдана Городенчуків із Сокаля боролися львівські лікарі, але хвороба виявилася сильнішою.За життя Ганни та Богдана Городенчуків із Сокаля боролися львівські лікарі, але хвороба виявилася сильнішою.

Упродовж трьох тижнів у Львові намагалися врятувати життя лікарів із Сокаля, однак львівським медикам це не вдалося. 10 листопада, від ускладнень коронавірусу, зупинилося серце 80-річного Богдана Городенчука, його дружини 79-річної Ганни Городенчук не стало наступного дня, 11 листопада.

Додамо, що Ганна Городенчук була завідувачкою гінекологічним відділенням у Сокальській центральній районній лікарні. Богдан Городенчук був гастроентерологом, працював у тій же ж лікарні в Сокалі, був завідувачем лабораторії.

Раніше VG Львів писав про те, що львівський лікар, завідувач I хірургічного відділення Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. За його словами, до лікарні останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Додамо, що львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу. Пульмонолог Анатолій Невзгода один із них. За його словами, невдовзі цей патент буде переоформлено на винахід. Це будуть ліки від COVID-19, які підуть у Європу.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах