Вбивство колишнього війта в селі біля Львова: нападникам повідомили про підозру

Нападникам повідомили про підозру. Фото поліції

Нападникам повідомили про підозру. Фото поліції

Події
05 грудня 2020 14:37

Правоохоронці повідомили про підозру двом львів’янам, яких підозрюють у вбивстві колишнього сільського голови Миклашева Михайла Пугача та катуванні його дружини. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Вбивство трапилось ще 21 червня, та про підозру львів'янам повідомили 3 грудня. Тоді двоє львів’ян, віком 26 та 29 років, близько 2:00 ночі увірвались у приватний будинок 63-річного Михайла Пугача, де він проживав разом із 56-річною дружиною. Зловмисники зв’язали та жорстоко побили господарів, вкрали гроші та ювелірні прикраси, а тоді втекли. Від отриманих травм колишній війт помер на місці, а його дружину госпіталізували до лікарні.

30 червня, поліцейські затримали нападників, які до смерті закатували колишнього війта в селі біля Львова. Старшого зловмисника затримали у Львові, а молодшого – у Закарпатській області. Згодом правоохоронці взяли обох львів’ян під варту.

Під час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що зловмисники причетні ще до шести особливо важких злочинів, зокрема крадіжок, розбоїв та викрадення зброї, вчинених на території Львівської, Тернопільської та Рівненської областей.

3 грудня чоловікам повідомили про підозри за п. п. 6,12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3,4 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї) та ч. 5 ст. 27 – ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 187 (пособництво у готуванні вчинення розбою та насильство) ККУ. Тепер львів’янам загрожує довічне позбавлення волі із конфіскацією майна. За рішенням суду вони перебувають під вартою, триває досудове розслідування.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах