Собака, якого у Львові розстріляли невідомі, помер

Собака, якого у Львові розстріляли невідомі, помер. Фото: oir.mobi (умовне)

Собака, якого у Львові розстріляли невідомі, помер. Фото: oir.mobi (умовне)

Події
06 сiчня 2021 12:46

Помер собака, якого знайшли на проспекті Чорновола у Львові. Невідомі жорстоко побили тварину, а потім ще й розстріляли. Нещасний собака не зміг пережити ніч після операції. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Песик помер. Не пережив ніч після операції і свердління, складання кісток двох переломів. Біль був такий, що обезболюючі уколи не діяли. Постійно вив, потім перестав. Є межа болю, він більше не міг», - написав настоятель храму святого Миколая у Самборі о. Роман Грицишин.

Собака, якого у Львові розстріляли невідомі, помер. Фото: Роман ГрицишинСобака, якого у Львові розстріляли невідомі, помер. Фото: Роман Грицишин

Як виявилось, собака був домашнім. Його господарі зателефонували до клініки та розповіли, що їхній чотирилапий друг ще 30 грудня пішов з дому та не повернувся.                 

Усі кошти, зібрані волонтерами по оплаті операції, використають на порятунок і лікування інших потребуючих тваринок.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2020 року поліцейські на Львівщині встановили особи підлітків, які жорстоко побили собаку в мішку в Бродівському районі, зняли це на відео та залишили тварину помирати. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Собака, до речі, вижив, правоохоронці розшукали його та доставили у ветеринарну клініку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах