Молитви допомогли: донечку о. Павла Терлецького виписали з лікарні

Донечку о. Павла Терлецького виписали з лікарні. Фото: Твоє Місто

Донечку о. Павла Терлецького виписали з лікарні. Фото: Твоє Місто

Події
04 лютого 2021 12:40

Сьогодні, 4 лютого, з лікарні у Львові виписали передчасно народжену донечку священника Петра Терлецького та його дружини Катерини – Даринку. Батько плакав, коли доньку виписували. Про це пише видання Твоє Місто.

Даринка народилась ще 6 грудня, а пробула в лікарні майже два місяці. Дитинка вже самостійно дихає та набрала 2 800 грам ваги. За словами медиків, у дівчинки ще формуються зір, слух та легені, тож за нею періодично спостерігатимуть невропатолог та окуліст.

Катерина Терлецька пригадує, що донечка народилася дуже крихітною, її голівка поміщалася в долоню. Це вже шоста дитина у сім'ї. Мама весь час молилася у лікарні, щоб із донечкою все було добре.

Донечку о. Павла Терлецького виписали з лікарні. Фото: Твоє МістоДонечку о. Павла Терлецького виписали з лікарні. Фото: Твоє Місто

Нагадаємо, 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірусну інфекцію захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вулиці Мечникова, тоді її перевели у Лікарню швидкої допомоги.

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Через критичний стан жінці провели кесаревий розтин. Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Медики почали боротися за життя матері та немовляти. Вийшовши із критичного стану, Катерина передала чоловікові записку «Я вас люблю і витримаю все». Згодом й одномісячна донька львівського священника Даринка подолала недугу.

Катерину Терлецьку виписали з лікарні 5 січня.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах