Садовий пропонує зробити п'ятницю вихідним днем у Львові

Садовий пропонує зробити п'ятницю вихідним днем у Львові. Фото: freepik.com (умовне)

Садовий пропонує зробити п'ятницю вихідним днем у Львові. Фото: freepik.com (умовне)

Події
11 лютого 2021 13:37

Негода не вщухає, вночі у Львові випало до 35 см снігу. З цього приводу у Львівській мерії провели засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій. Так, комісія рекомендує зробити п'ятницю, 12 лютого, вихідним днем у Львові.

«Рекомендуємо усім закладам, установам та підприємствам Львівської громади зробити п’ятницю вихідним днем, або працювати дистанційно», - написав мер Львова Андрій Садовий.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами Андрія Івановича, садочки працюватимуть у режимі чергових груп. Школи перейдуть на дистанційне навчання, але будуть відкритими для учнів, які не мають з ким залишитись вдома.

Також у місті посилять роботу соціальних установ, в тому числі пунктів обігріву для бездомних людей. Якщо на вулиці перебуває людина, яка потребує допомоги, львів’ян закликають телефонувати 233-14-79 або 1580.

За можливості, львів’ян просять залишатись вдома і допомагати двірникам розчистити сніг біля своїх будинків.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий закликав львів’ян допомогти місту пройти випробування снігом та відмовитись в негоду від автомобілів. За його словами, запарковані попри проїжджу частину автівки блокують проїзд для громадського транспорту та снігоочисної техніки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах