Залізти заліз: надзвичайники зняли з 12-метрового дерева чоловіка

Залізти заліз: надзвичайники зняли з 12-метрового дерева чоловіка. Фото: ДСНС Львівщини.

Залізти заліз: надзвичайники зняли з 12-метрового дерева чоловіка. Фото: ДСНС Львівщини.

Події
28 березня 2021 10:50

У місті Рудки Львівської області 38-річний чоловік викликав рятувальників, бо не зміг злізти з 12-метрового дерева. Рятувальники поспішили на допомогу нещасному і зняли його. Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У місті Рудки Львівської області 38-річний чоловік викликав рятувальників, бо не зміг злізти з 12-метрового дерева. Фото: ДСНС Львівщини.У місті Рудки Львівської області 38-річний чоловік викликав рятувальників, бо не зміг злізти з 12-метрового дерева. Фото: ДСНС Львівщини.

Як йдеться у повідомленні, у суботу, 27 березня, надзвичайники отримали звернення з міста Рудки. За словами заявника, о 13:09 на вулиці Садова, 35Б у Рудках він заліз на дерево й не може самостійно спуститися. 

"Рятувальники м. Рудки за допомогою висувної драбини та рятувальної мотузки зняли чоловіка з дерева та передали працівникам швидкої допомоги. Чоловік від госпіталізації відмовився", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, львівські поліцейські затримали банду, яка грабувала заробітчан. Злодії знаходили своїх жертв на автовокзалі, тоді пропонували алкогольні напої, куди підсипали сильнодіючі препарати, після цього грабували.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах