Як покарали: директорку ліцею на Львівщині судили за булінг

Як покарали: директорку ліцею на Львівщині судили за булінг. Фото з Facebook

Як покарали: директорку ліцею на Львівщині судили за булінг. Фото з Facebook

Події
13 травня 2021 16:36

Сьогодні, 13 травня, відбувся суд по справі щодо булінгу учнів директоркою у ліцеї в селі Соснівка на Львівщині. Суд визнав винною 67-річну Наталію Щербань, яка цькувала школярок за зовнішній вигляд. Жінка своєї провини не визнає. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Нещодавно, директорка Соснівського ліцею №2 Наталія Щербань розкритикувала гардероб учнів свого навчального закладу. Штани на дівчатах вона порівняла з робочою формою, у якій заробітчани збирають полуницю, а конюхи доглядають за худобою у стайні. А у хустках, за словами педагогині, дівчата виглядають, як "30-річні баби". 

Після розголосу, правоохоронці склали протокол про адмінпорушення на директорку ліцею. Покарання передбачає штраф від 850 до 1700 грн або громадські роботи від 20 до 40 годин.

Суддя Сокальського районного суду визнала директорку винною у булінгу щодо учнів та оштрафувала її на 1360 гривень, повідомляє zaxid.net.

Під час засідання суду Наталія Щербань не визнала своєї провини. Протягом  10 днів вона ще може подати апеляційну скаргу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах