Біда навчить: після трагедії на водоспаді Кам’янка встановили огорожу

Після трагедії на водоспаді Кам’янка встановили огорожу. Фото: i.photographers.ua

Після трагедії на водоспаді Кам’янка встановили огорожу. Фото: i.photographers.ua

Події
05 червня 2021 12:24

На водоспаді Кам’янка, де 2 червня під час шкільної екскурсії загинув 12-річний хлопець, встановили забетоновані огородження з натягнутою сіткою. Згодом мають встановити ще попереджувальний знак. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як розповів директор національного парку «Сколівські бескиди» Василь Приндак, тепер подивитися на водоспад можна буде лише з оглядового майданчика. Це має вберегти людей від трагічних інцидентів. Також він додав, що раніше не було ніяких звернень чи скарг щодо встановлення огорожі, пише Твоє місто.  

«Ми сподіваємося, що більше ніколи не буде таких випадків, але завжди можуть знайтися ті, хто перелізатиме через огорожу», – зазначив директор парку.

Нагадаємо, 2 червня на Стрийщині сталась трагедія – учень шостого класу львівської школи №82 загинув під час шкільної екскурсії на водоспад Кам'янка. Хлопчик підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду.

Класна керівниця хлопчика, який втопився у водоспаді Кам’янка, отримала серцевий напад. Її госпіталізували у Сколівську районну лікарню. Також постраждав вчитель, який кинувся рятувати дитину, – він наковтався води та отримав переохолодження. 

Хлопця поховали 4 червня на Голосківському кладовищі. Як виявилось, напередодні трагедії, 1 червня, родина відсвяткувала день народження хлопця – йому виповнилось 12 років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах