Випала з вікна гуртожитку: загиблою виявилася відома 17-річна спортсменка

У Львові загинула 17-річна чемпіонка України з пауерліфтингу Ірина Квас. Фото: Львівська обласна федерація пауерліфтингу

У Львові загинула 17-річна чемпіонка України з пауерліфтингу Ірина Квас. Фото: Львівська обласна федерація пауерліфтингу

Події
09 червня 2021 09:09

Дівчиною, яка загинула після падіння з сьомого поверху гуртожитку у Львові, виявилась 17-річна чемпіонка України з пауерліфтингу Ірина Квас. Читайте новини Львова на VG Львів.

Про це повідомили у Львівській обласній федерації пауерліфтингу.

«Львівська обласна федерація пауерліфтингу висловлювання щирі співчуття родині, близьким, друзям та тренеру багаторазової призерки чемпіонатів України, переможниці чемпіонатів області з пауерліфтингу та жиму лежачи Квас Ірини, яка сьогодні трагічно загинула», —  йдеться у повідомленні.

Трагедія сталася вранці 8 червня у гуртожитку коледжу «Львівської політехніки» близько 6:30 ранку. 17-річна дівчина випала з вікна сьомого поверху. Вона була сама в кімнаті, де замкнулася зсередини. 

Ірина Квас була уродженкою міста Яворів. Там вона навчалася у дитячо-юнацькій спортивній школі. Професійно займатися спортом дівчина почала в 11 років. У 2019 році Ірина здобула золото чемпіонату України. Дівчина присіла зі штангою вагою 125 кілограм, виконала жим лежачи з 65-кілограмовою штангою та станову тягу зі 130 кілограмами, пише zaxid.net.

Ірина Квас навчалася на другому курсі Техніко-економічного коледжу «Львівської політехніки» на спеціальності «правознавство». Причини трагедії встановлюють правоохоронці.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах