Побив дружину та погрожував поліцейським: 54-річний п’яний львів’янин намагався вбити себе

54-річний п’яний львів’янин намагався вбити себе. Фото: alayam.com (умовне)

54-річний п’яний львів’янин намагався вбити себе. Фото: alayam.com (умовне)

Події
26 червня 2021 12:15

Напередодні, 25 червня, 54-річний львів’янин побив дружину на очах у дітей та погрожував поліцейським ножем. Після цього чоловік намагався накласти на себе руки. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Патрульні роти ТОР отримали виклик на вул. Хорватську про вчинення домашнього насильства від працівників соціальної служби. Вони розповіли, що під час візиту до цієї сім'ї стали свідками конфлікту: чоловік завдав удари дружині в присутності своїх малолітніх дітей. Обоє з подружжя перебували в стані алкогольного сп’яніння», - йдеться в повідомленні патрульної поліції Львівської області.

У квартирі правоохоронці побачили агресивно налаштованого чоловіка, який тримав у руках кухонний ніж і погрожував поліцейським. Після попередження про можливе застосування зброї, громадянин схопив ножа і погрожував вкоротити собі віку, якщо копи не покинуть приміщення.

На щастя, патрульним вдалось вмовити чоловіка відкласти ножа. Тоді його одразу й затримали.

На місце викликали відповідні служби. 54-річний львів’янин відповідатиме за вчинення домашнього насильства, відповідно до рішення суду.

Нагадаємо, дівчиною, яка загинула після падіння з сьомого поверху гуртожитку у Львові, виявилась 17-річна чемпіонка України з пауерліфтингу Ірина Квас.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах