Без номерних знаків і посвідчення: на Стрийській затримали п’яного мотоцикліста

На Стрийській затримали п’яного мотоцикліста. Фото: topspb.tv (умовне)

На Стрийській затримали п’яного мотоцикліста. Фото: topspb.tv (умовне)

Події
11 серпня 2021 12:39

Напередодні, 10 серпня, на вулиці Стрийській у Львові мотопатрульні затримали п’яного мотоцикліста. Згодом з’ясувалось, що 45-річного львів’янина нещодавно вдруге за рік притягнули до відповідальності за керування в стані сп'яніння. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, на вулиці Стрийській мотопатруль помітив мотоцикл «Mustang» без номерних знаків, а пасажирка була без шолому.

Коли поліцейські зупинили двоколісного, то у водія одразу помітили ознаки сильного алкосп'яніння. Пристрій Drager це підтвердив – результат 1,82 проміле.

На Стрийській затримали п’яного мотоцикліста. Фото поліціїНа Стрийській затримали п’яного мотоцикліста. Фото поліції

Більше того, виявилось, що 45-річного львів'янина нещодавно вдруге за рік притягнули до відповідальності за керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

На Стрийській затримали п’яного мотоцикліста. Фото поліціїНа Стрийській затримали п’яного мотоцикліста. Фото поліції

Цього разу на нього склали протокол за ч. 3 ст. 130 (особа, яка двічі впродовж року притягалася до відповідальності за керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Також, на нього винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП. Водію мотоцикла загрожує штраф у 20 400 гривень.

Нагадаємо, протягом доби 10 серпня на Львівщині стались дві аварії за участі мотоциклів. Двох водіїв двоколісних та одну пасажирку госпіталізували до лікарень. Дівчина перебуває в реанімації, у неї діагностували множинні переломи таза.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах