Реставруй вікна і брами: львів'янам пропонують знижки на ремонт

Львів'янам пропонують співфінансування реконструкції історичних вікон і брам. Фото: pexels.com

Львів'янам пропонують співфінансування реконструкції історичних вікон і брам. Фото: pexels.com

Події
01 вересня 2021 10:15

Підприємство «Бюро спадщини» оголошує набір заявок від мешканців у програму співфінансування оновлення історичних вікон і брам. При реставрації частину вартості робіт оплатить місто.Читайте новини Львова на VG Львів.

Учасниками нового набору стануть мешканці, які подадуть свої заявки через центри надання адміністративних послуг Львова винятково у дні з 1 по 15 вересня.

При реставрації брам 70% вартості робіт будуть оплачені з міського бюджету, 30% – сплачують мешканці, а при відновленні вікон за цією програмою 60% сплатить місто і 40% мешканці, при заміні вікон з пластикових на дерев’яні частки співфінансування становлять – 50 % міський бюджет і 50 % мешканці.

Якщо минулого року відібрали 50 будинків з історичними дверима та 20 будинків з дерев’яними вікнами, які потребують оновлення, то цього року таких обмежень не буде.

Нагадаємо, минулого року фасад львівської кам’яниці Ядвіґи з Замойських відреставрували за 3,4 мільйони гривень з міського бюджету. Тепер пам’ятка архітектури  на вулиці Стефаника, 11 у Львові змінилась до невпізнання.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах