У Львові парочка знайшла банківську картку та влаштувала собі шопінг

У Львові парочка знайшла банківську картку та влаштувала собі шопінг

У Львові парочка знайшла банківську картку та влаштувала собі шопінг Фото: unsplash.com

Події
16 листопада 2021 17:57

У Львові чоловік і жінка, знайшовши банківську картку, вирішили не шукати її власника, а піти по крамницях. 41-річна жінка та 44-річний чоловік витратили близько 2500 гривень на покупки, більше – не встигли, їх затримали поліцейські. 

Як розповіли у Патрульній поліції Львівщини, до них звернулася 36-річна львів'янка, яка поскаржилася на те, що не знає як, але вона втратила свою банківську картку. Заблокувати її вона не встигла, і зараз хтось нею активно розраховується за товари та послуги, знімає кошти, про що приходять численні повідомлення. 

У Львові парочка знайшла банківську картку та влаштувала собі шопінгУ Львові парочка знайшла банківську картку та влаштувала собі шопінг Фото: facebook.com/Патрульна поліція Львівщини

"Невідомі встигли розпорядитися на власний розсуд приблизно 2500 гривнями. Вони здійснили покупки в магазинах і оплатили комунальні послуги", – зазначили у поліції.

Патрульні встановили, що до події можуть бути причетними 41-річна жінка та 44-річний чоловік. Їх виявили на вулиці Кузнярівка, у руках парочка тримала куплені у магазинах речі. З собою картки вони не мали, але зізналися, що використовували її.

Осіб супроводили у відділ поліції для встановлення обставин. Їм загрожує відповідальність за ч. 3 ст. 357 (Незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом) та за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Читайте також:

У Львові жінка заховала коханця в шафі й натравила на поліцейських пса

У мережу виклали відео дивовижного зцілення львівської жебрачки

Львів'ян попереджають про шахрайську схему

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах