На Львівщині під час війни виявили нарколабораторію

На Львівщині під час війни виявили нарколабораторію.

На Львівщині під час війни виявили нарколабораторію. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
24 березня 2022 11:28

На Львівщині поліцейські припинили діяльність нарколабораторії, а також затримали вісім осіб, які збували наркотики. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Львівщині під час війни виявили нарколабораторію.На Львівщині під час війни виявили нарколабораторію. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

На одному з блокпостів у селі Підрясне оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно з колегами з територіального підрозділу поліції під час перевірки автомобіля BMW виявили у водія та пасажира, а також у салоні транспортного засобу 9 пакетів з речовиною, ззовні схожою на наркотичний засіб "канабіс", загальною вагою понад пів кілограма.

Як встановили правоохоронці, зловмисники – мешканці Івано-Франківської області віком 22 та 27 років – орендували в одному з сіл району приміщення, де вирощували коноплі та виготовляли наркотики.

На Львівщині під час війни виявили нарколабораторію.На Львівщині під час війни виявили нарколабораторію. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Усього під час обшуків поліцейські виявили та вилучили 34 готові до розповсюдження поліетиленові пакети з наркотичним засобом загальною вагою понад 2,6 кілограма, а також інші докази злочинної діяльності.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах