До львівської лікарні госпіталізували 15 поранених із Донеччини

До львівської лікарні госпіталізували 15 поранених із Донеччини

До львівської лікарні госпіталізували 15 поранених із Донеччини Фото: facebook.com/1tmolviv

Події
05 травня 2022 12:54

До Львова медичним евакуаційним потягом доправили 15 поранених із Бахмута, що в Донецькій області. Більшість – у стані середньої важкості після мінно-вибухової травми.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Це українці, які постраждали від війни. З мінно-вибуховими та вогнепальними пораненнями. Перш ніж потрапити до нас, кожен з них пережив справжнє пекло. Багато з них втратили найрідніших та уже не мають куди повертатись – їхні домівки вщент зруйновані російськими військами», – повідомили у Першому медичному об’єднанні Львова.

Наймолодшому пацієнту 15 років, найстаршому – 96. Усі вони проходять лікування в стаціонарі хірургічного, травматичного та терапевтичного профілю. Попереду їх чекають операції, а також тривала реабілітація. Наразі пацієнтів обстежують. З ними працюють психотерапевти.

До слова, лише за останній місяць до Першого медоб’єднання Львова було евакуйовано понад дві тисячі пацієнтів із Лисичанська, Бахмута, Попасної, Слов’янська та інших міст.

До львівської лікарні госпіталізували 15 поранених із ДонеччиниДо львівської лікарні госпіталізували 15 поранених із Донеччини Фото: facebook.com/1tmolviv

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах