Через укус змії до львівської лікарні потрапив 13-річний хлопчик

Через укус змії до львівської лікарні потрапив 13-річний хлопчик

Через укус змії до львівської лікарні потрапив 13-річний хлопчик Фото: i.wpimg.pl (ілюстративне)

Події
27 червня 2022 13:05

Впродовж неділі, 26 червня, до реанімаційних відділень лікарень через укуси змій потрапило троє мешканців Львівщини. Серед потерпілих – 13-річний стриянин, а також 21-річна та 25-річна мешканки Дрогобицького району. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС Львівської області.   

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, близько 15:30 в реанімаційне відділення Бориславської центральної міської лікарні поступила 21-річна жителька села Перепростиня Дрогобицького району, яку вкусила змія. Стан потерпілої – середньої важкості, стабільний.

Цього ж дня, о 18:00, в реанімаційне відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру поступив 13-річний хлопчик, мешканець міста Стрий. Його також вкусила змія.

Також о 18:00 в реанімаційне відділення Бориславської центральної міської лікарні поступила 25-річна жителька села Опака Дрогобицького району. Діагноз аналогічний – укус змії. Стан потерпілої – середньої важкості, стабільний.

Рятувальника закликають громадян бути обережними та уважними під час відпочинку на природі, а особливо в місцях, де є висока трава, кущі або ж в лісі. Також радять взувати високе та щільне взуття, яке змія не прокусить. Якщо ж ви таки зустріли змію – рекомендують не панікувати та не робити різких рухів, а спокійно відійти.

Нагадаємо, 16-річна львів'янка потрапила у реанімацію через укус змії.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах