До львівської лікарні госпіталізували дитину після невдалого селфі зі змією

До львівської лікарні госпіталізували дитину після невдалого селфі зі змією.

До львівської лікарні госпіталізували дитину після невдалого селфі зі змією. Фото: e1.ru (умовне).

Події
08 липня 2022 10:31

З Турківщини до Львова привезли дитину, яку під час селфі вкусила змія. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Неприємний інцидент стався в одному з населених пунктів Турківщини. Дівчинка, вік якої не зазначається, вперше побачила змію і попросила маму, аби вони зробили з плазуном селфі. Однак, змія була агресивно налаштована на фотосесію та вкусила дитину. Постраждалу госпіталізували до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

До слова, від початку сезону у Західноукраїнському дитячому медцентрі від укусів змій вже пролікували майже 10 пацієнтів. Найменшому з них було лише чотири роки.

«Всі постраждалі перебували у стані легкої та середньої важкості. Ми надали їм необхідну медичну допомогу та виписали додому у задовільному стані», – розповів лікар-анестезіолог Тарас Оранський.

За його словами, до них у лікарню щорічно звертається понад 20 дітей з приводу зміїних укусів. Ці укуси не є смертельні, але лише за умови вчасного надання медичної допомоги.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах