Скандал: у ресторані у Львові російськомовна гостя плювалася та жбурляла підноси у львів'янку – відео

Скандал: у ресторані у Львові російськомовна гостя плювалася та жбурляла підноси у львів'янку – відео.

Скандал: у ресторані у Львові російськомовна гостя плювалася та жбурляла підноси у львів'янку – відео. Фото: kartinkin.net.

Події
13 вересня 2022 15:12

В одному з ресторанів Львова стався мовний скандал. Агресивна російськомовна жінка, розлючена через прохання розмовляти українською, хамила працівникам, жбурляла у відвідувачів підноси, плювалася та трощила телефони опонентів. Інцидент стався у понеділок, 12 вересня, у ресторані швидкого харчування KFC, що в торговому центрі Victoria Gardens. Його свідком стала директорки департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради Оксана Кошак. Аби вгамувати гостю, останній навіть довелося викликати поліцію. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Щойно, ось ця дамочка хамила в Вікторії Гарденс працівникам KFC, на моє зауваження не хамити і спілкуватися українською кинула в мене підносом, плювалася, вирвала та кинула об підлогу телефон. Її позиція "я буду разгаварівать на язике каком хачу", – написала Оксана Кошак, опублікувавши відповідне відео.

За її словами, також її неабияк здивувало те, що хоча всі столики у ресторані були зайняті, але ніхто з гостей закладу й слова поганого не сказав, "коли українців у Львові поливали брудом в прямому і переносному сенсі".

Щоб вгамувати агресивну жінку Оксана Кошак викликала поліцію, а коли приїхали правоохоронці – написала відповідну заяву. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах