Львів'янину встановили надрукований на ЗD-принтері протез

Львів'янину встановили найлегший у світі і надрукований на ЗD-принтері протез

Львів'янину встановили найлегший у світі і надрукований на ЗD-принтері протез Фото: facebook.com/unbroken.ua

Події
22 вересня 2022 07:02

У Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ Першого медоб’єднання Львова встановили біонічний протез, який надрукували на ЗD-принтері. Його отримав львів'янин Юрій, який втратив руку внаслідок мінно-вибухової травми. Цей протез виготовила американська компанія Unlimited Tomorrow.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Сьогодні таку біонічну руку отримав 32-річний львів’янин Юрій. Це друга така рука, поставлена у світі. Зараз в очікуванні на такі протези –  кілька українських захисників. Серед них – 41-річний Олександр, який втратив кінцівку у бою біля Чорнобиля. Захисник наголошує, що для нього протез – це можливість бути незалежним. 

«Протезування – це зараз один із пріоритетів нашої роботи, адже функціональних кінцівок потребують сотні пацієнтів. Наш обов’язок про них потурбуватися. І зараз ми можемо це зробити, використовуючи найсучасніші технології. Велику повагу викликає те, що партнери надають українцям біонічні протези безоплатно», - сказав генеральний директор Першого медоб'єднання Львова Олег Самчук.

Біонічні протези кінцівок TrueLimb від Unlimited Tomorrow – це найлегші протези у світі, і їх можна встановлювати одразу після загоєння рани. Вони регулюються і завдяки спеціальним сенсорам при скороченні м'язів – дозволяють рухати пальцями. Це унікальна розробка американської компанії Unlimited Tomorrow. Саме з нею розпочав співпрацю центр НЕЗЛАМНІ, щоб якомога більше українців отримали якісне протезування.

Записатися на протезування можна за телефоном 0 800 333 003, або ж написати на фейсбук-сторінку Першого ТМО.

Нагадаємо, перший біонічний протез руки у Національному реабілітаційному центрі «Незламні» Першого медоб’єднання Львова встановили 33-річному десантнику Михайлу Юрчуку. Захисник втратив руку та ногу навесні на Харківщині, а сьогодні знову може рухати пальцями. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах