Наталію Болюх із Борислава позбавлять корони і титулу "Міс Львів 2018" через прихильність до Росії

26-річну Наталію Болюх із Борислава позбавлять корони і титулу "Міс Львів 2018" через прихильність до Росії.

26-річну Наталію Болюх із Борислава позбавлять корони і титулу "Міс Львів 2018" через прихильність до Росії. Фото: facebook.com/Наталія Болюх

Події
04 жовтня 2022 14:26

Володарку титулу "Міс Львів 2018" 26-річну Наталію Болюх позбавлять корони. Таке рішення прийняв комітет конкурсу "Міс Львів" у понеділок, 3 жовтня, через скандали, в які неодноразово потрапляла прихильниця Росії. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Володарка титулу "Міс Львів 2018" та віцеміс "Україна Всесвіт" 26-річна Наталія Болюх під час війни рекламує російський магазин одягу. Відповідна публікація з'явилася у її Instagram ще у липні. Білявка прокоментувала свій вчинок. 

Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг. Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг.

Рішення про позбавлення Наталії Болюх корони ухвалили за три місяці через численні скарги львів’ян. Тепер їй заробонено згадувати про перемогу у конкурсі. Вона не може писати про титул у соціальних мережах, друкованих виданнях та говорити про нього на телебаченні.

"Болюх обрала сторону конфлікту: проживання у Москві, колоробарацію з російськими брендами, участь у російських ток-шоу... І це ще не уся серія вчинків Наталії, про які з 2019 року писали не лише львівські чи українські ЗМІ, а й преса країн колишніх республік. Комітет "Міс Львів" повністю поділяє емоції і занепокоєння жителів міста Лева і вважає, що в умовах, коли наші співвітчизники героїчно захищають нашу країну, кожен, хто вважає себе українцем повинен зайняти свою однозначну соціальну та громадську позицію. Наталія свій вибір зробила... Тепер вона не достойна титулу, який їй дістався у 2018 році", - заявила президентка конкурсу "Міс Львів" Валерія Никифорець.

Нагадаємо, у червні 2018 року найстарша учасниця конкурсу краси 23-річна економістка Наталія Болюх із Борислава виборола титул "Міс Львів".

У серпні того ж року блондинка стала "Першою віце-міс Україна-Всесвіт 2018".   

У грудні 2018 року Болюх втрапила у скандал через відверті обійми з російським чиновником.  

У 2019 році Наталія оскандалилася після публікації світлин, зроблених під час поїздки Москву. Тоді ж вона поскаржилася в ефірі пропагандистського каналу, що у рідному місті Львові її переслідують, а "націоналісти" влаштували їй "репресії".  

В ефірі російського каналу Наталія Болюх розповіла про «репресії», які їй влаштували «націоналісти». В ефірі російського каналу Наталія Болюх розповіла про «репресії», які їй влаштували «націоналісти».

У жовтні 2021 році Наталія вийшла заміж за росіянина, але цей шлюб був дуже коротким. 

У лютому 2022 її активно критикували за обійми із російським співаком Григорієм Лепсом. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах