Керівник патрульної поліції Львівщини втратив посаду через необдуманий подарунок — де тепер Роман Пилипенко

Керівник патрульної поліції Львівщини втратив посаду через необдуманий подарунок — де тепер Роман Пилипенко.

Керівник патрульної поліції Львівщини втратив посаду через необдуманий подарунок — де тепер Роман Пилипенко. Фото: скріншот із відео facebook.com/Львів без заторів.

Події
02 березня 2023 10:06

За результатами службового розслідування ексначальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка притягнули до дисциплінарної відповідальності. Його понизили в посаді і перевели на роботу в патрульну поліцію Івано-Франківської області. Роман Пилипенко в січні цього року оскандалився із подарунком для своєї дівчини, пише Zaxid.net.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«До Пилипенка Р. ужито заходів дисциплінарного впливу, переведено на нижчу посаду, а саме заступника начальника управління – начальника відділу чергової служби управління патрульної поліції в Івано-Франківській області департаменту патрульної поліції», – повідомили у середу у департаменті патрульної поліції України.

Нагадаємо, що 22 січня керівництво департаменту патрульної поліції України відсторонило від роботи тепер вже колишнього начальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка. Приводом до цього стало поширене в мережі відео, на якому Пилипенко дарує своїй нареченій, працівниці Львівської облради Василині Софранюк червону перепустку на проїзд автомобілем у пішохідну зону на площі Ринок у Львові. Та відразу ж вирішила похвалилася отриманим подарунком в Instagram.

Керівник патрульної поліції Львівщини втратив посаду через необдуманий подарунок — де тепер Роман Пилипенко.Керівник патрульної поліції Львівщини втратив посаду через необдуманий подарунок — де тепер Роман Пилипенко. Фото: скріншот із відео facebook.com/Львів без заторів.

Відео миттєво поширилося мережею та викликало обурення підписників. У Львівській міськраді заявили, що перепустка для Софронюк є недійсною, оскільки вона виявилась старого зразка.

Після скандалу Роман Пилипенко, який очолював патрульну поліцію Львівщини понад п'ять років, позбувся цієї посади, однак офіційної інформації про його подальше призначення не було.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах