Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові

Новина - Спорт - Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові

Новина - Спорт - Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові

Спорт
16 червня 2016 12:51

Сьогодні, 16 червня, національна збірна України проведе другий матч в рамках Чемпіонату Європи з футболу 2016 року. У цьому поєдинку суперником синьо-жовтих стане збірна Північної Ірландії.

Орієнтовно, команду будуть грати такими складами: 

Україна: П'ятов — Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук — Сидорчук, Степаненко — Ярмоленко, Коваленко, Коноплянка — Зозуля

Північна Ірландія: Макговерн — Маколі, Д. Еванс, Кеткарт, Маклафлін – Фергюсон, Бейрд, Девіс, Норвуд, Макнейр – Лафферті


Де подивитись?


Матч розпочнеться о 19:00 год за київським часом. Подивитись наживо можна буде на телеканалі "Україна".

Також у Львові діє фан-зона для перегляду футбольних матчів. Знаходиться вона на площі перед пам’ятником Івану Франку.

Також пропонуэмо вам перелік барів Львова, де можна транслюють матчі ЄВРО-2016: 


"Хмільний дім Роберта Домса" (вул. Клепарівська, 18)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото

Цей паб не потребує особливо представлення серед мешканців та гостей міста Львова. У "Хмільному домі Роберта Домса" не лише наливають смачне свіже пиво, а й постійно транслюють футбольні матчі. Зокрема, заклад успішно приймав футбольних фанатів під час проведення Євро-2012 в Україні та Польщі.

Серед головних переваг цього закладу – можливість розмістити за одним столом насправді велику компанію, а усі матчі чемпіонату Європи транслюватимуть на великому екрані. Як розповіли в адміністрації пабу, заклад має можливість транслювати одразу два матчі, які співпадатимуть за часом. Попередньо "Хмільний дім Роберта Домса" підписав угоду із ТК "Футбол" на офіційну трансляцію матчів Євро-2016.

Трансляція матчів збірної України супроводжуватиме у "Хмільному дому Роберта Домса" студія "Магарич". Організатори обіцяють розіграш цінних подарунків серед вболівальників, а також проведення футбольного тоталізатора – фанати, які вгадають рахунок матчу за участю збірної України, матимуть змогу виграти ексклюзивний пивний набір або бочку пива. Загальна місткість пабу – 350 осіб.

"Хмільний дім Роберта Домса" працює з 12.00 до 24.00 кожного дня. Зарезервувати столики можна за телефоном (067) 370 67 73.


"Білий лев" ( вул. Лесі Українки, 15)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 1

Паб "Білий лев" відкрився перед Євро-2012, однак за цей час встиг стати одним із найулюбленіших місць львів’ян для перегляду футбольних матчів.

До Євро-2016 у закладі нічого принципово не зміниться – баталії європейської футбольної першості транслюватимуть у кількох залах, один з яких буде з великим екраном. Також до Євро-2016 "Білий лев" проводить акцію для вболівальників, які вип’ють більше одного літра пива. Кожен із гостей закладу, чий чек матиме позицію від 1 л пива і більше, зможе взяти участь в акції і виграти у фінальний день чемпіонату Європи 5,15 і 20 л пива.

Паб "Білий лев" працює з 12.00 до 02.00 кожного дня. Замовити столики можна за телефоном (067) 67 55 123.


Lviv Film Center (вул. Володимира Великого, 14)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 2

Завдяки Lviv Film Center львів’яни матимуть змогу вболівати за збірну України на Євро-2016 у кінотеатрі. Футбольні поєдинки чемпіонату Європи транслюватимуть у кінозалі, а також у холлі кіноцентру безкоштовно.

Також спеціально до старту Євро-2016 Lviv Film Center запрошує переглянути документальний фільм про легендарного аргентинського футболіста "Марадона by Кустуріца", показ якого відбудеться на даху кінотеатру 9 червня.

Lviv Film Center працює із 16.00 до 23.00. За довідковою інформацією завертайтесь за телефоном (097) 969 66 01.


 "Купіца" (вул. Братів Рогатинців, 18)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 3

У цьому закладі також обіцяють транслювати абсолютно усі матчі Євро-2016. У "Купіці" є кілька залів, а в основному залі є великий екран, на якому обов’язково транслюватимуть матчі за участю збірної України.

Як і в "Білому леві", який із "Купіцою" входить до однієї мережі, впродовж Євро-2016 вболівальники матимуть нагоду виграти 5, 15 і 20 л пива. Для цього потрібно буде замовити від 1 л пива. Після цього гості закладу повинні взяти чек, написати свої контактні дані і вгадати переможця Євро-2016. Розіграш пивних наборів відбудеться у фінальний день чемпіонату Європи – 10 липня.

"Купіца" працює із 12.00 до 02.00. Замовити столики можна за телефоном (098) 775 90 07.


"Cantona pub" (вул. Дж. Дудаєва, 18)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 4

Власники "Cantona pub" називають свій заклад найбільш футбольним пабом на мапі Львова. І численні вболівальники, які є завсідниками "Cantona pub", із цим погодяться.

На час проведення Євро-2016 "Cantona pub" не вигадуватиме велосипед: футбол і багато пива – ось що чекає гостей закладу, які прийдуть сюди для перегляду матчів чемпіонату Європи.

У закладі пообіцяли, що не відмовлятимуть жодному клієнту. "У нас футбол можна дивитись і сидячи, і стоячи. Не будемо відмовляти гостям, навіть коли усі столики будуть зарезервовані", - розповіли у "Cantona pub".

Заклад відкривається о 13.00 і працюватиме до завершення футбольних матчів. Замовити столики можна за телефоном: (096) 997 06 55.


Львівська фан-зона до Євро-2016 (площа перед університетом ім. Івана Франка)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 5

Фан-зона на площі перед університетом ім. Івана Франка у процесі встановлення. Фото: ZAXID.NET.

Насиченим на різні атракції буде перегляд матчів Євро-2016 в офіційній львівській фан-зоні до чемпіонату Європи. Фан-парк на площі перед університетом ім. Івана Франка діятиме із 10 червня до 10 липня.

Оскільки цей рік є роком Івана Франка в Україні, перед кожним матчем будуть відбуватися розіграші на знання творчості Франка. Також організатори проведуть низку квестів на території парку і на площі на франкову тематику.

Перед кожним матчем відбуватимуться різноманітні забави та соціальні ініціативи для львів’ян, які прийдуть у фан-зону. Зокрема, за участю непрофесійних футбольних клубів Львова, асоціації дворового міні-футболу, а також численних спортивних організацій.

На територію фан-зони не можна заходити із власним алкоголем. Вхід у фан-зону вільний.


"Дублін" (пр. Крива Липа, 5)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 6

На час проведення Євро-2016 в ірландському пабі "Дублін" очікують ажіотаж. Як розповіли адміністратори закладу, вболівальники почали бронювати столики вже за кілька днів до старту чемпіонату Європи. Залежно від погоди матчі збірної України транслюватимуть на великому екрані на літній терасі закладу.

Паб "Дублін" працює із 10.00 до 24.00. Забронювати столики можна за телефоном (032) 261 61 71.


"Правда. Beer Theatre" (пл. Ринок, 32)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 7

Якщо ви хочете дивитись матчі Євро-2016 у самому центрі Львова, попиваючи крафтове пиво, - тоді вам у "Правду". Спеціально до чемпіонату Європи з футболу в одному із залів закладу облаштують великий екран для переглядів матчів. Щоправда, в інших залах переглядати футбольні поєдинки можливості не буде.

Театр пива "Правда" працює із 10.00 до 02.00. Забронювати столики можна за телефоном (050) 374 49 86.


"Голодний Микола" (вул. Стрийська, 352)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 8

Зазвичай, у ресторані "Голодний Микола" не транслюють футбольні матчі. Однак спеціально до Євро-2016 адміністрація закладу вирішила облаштувати один із залів великим екраном, а також встановити кілька плазмових телевізорів на літній терасі ресторану.

У залі, де матчі Євро-2016 транслюватимуть на великому екрані, може вміститися до 180 осіб. Це ідеальне місце для великих компаній, які хочуть і футбол подивитись, і скуштувати смаколики галицької кухні.

Ресторан "Голодний Микола" працює із 12.00 до 24.00. Зарезервувати столики можна за телефоном (032) 232 96 06.


"Корзо паб" (вул. Братів Рогатинців, 10)


Матч Україна - Північна Ірландія: де подивитися у Львові фото 9

Ще один львівський заклад, який не потребує особливого представлення для футбольних вболівальників. Переглядати поєдинки Євро-2016 у пабі "Корзо" можна як всередині закладу, так і на літній терасі. Смачна кухня, свіже пиво та приємна компанія додаються.

"Корзо паб" працює з 11.00 до 02.00. Забронювати столики можна за телефоном (032) 225 70 92.

Усі фото з офіційних сторінок закладів у мережі.

Джерело:  ZAXID.NET

Читайте також: 

У Львові в фан-парку Євро-2016 матчі російської збірної не транслюватимуть

Сезон Евро-2016: как собрать набор настоящего болельщика

Расписание трансляций Евро-2016: где и когда болеть за сборную Украины

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах