В неділю через змагання на Липинського - Чорновола обмежать рух транспорту

фото з сайту vk.com

фото з сайту vk.com

Транспорт та інфраструктура
14 вересня 2015 15:59

 

20 вересня, у Львові відбудеться чемпіонат України з бігу по шосе "Львівська десятка". На час його проведення буде частково змінений рух на проспекті Чорновола та вулиці Липинського.

Змагання розпочнуться о 9:00 на просп. В. Чорновола біля івент-холу "Кіно". Далі маршрут проляже просп. В. Чорновола, вул. Липинського (по правій стороні руху від центру та у зворотному напрямку по тій же стороні руху).

У зв’язку з цим перекриють рух транспорту по одній частині дороги від просп. Чорновола, 2 (Івент-хол "Кіно") до вул. Липинського, 50 з 08:30 до 10:30, інформує прес-служба ЛМР.

"Впевнений, що такий масштабний захід як чемпіонат України з бігу по шосе "Львівська десятка", зробить вагомий внесок в промоцію здорового способу життя та фізичної культури і спорту, щоб стало ще більше модно серед мешканців міста займатися бігом, адже це так просто і корисно", – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Для участі в змаганнях запрошуються не лише спортсмени-професіонали, а й також спортсмени-любителі при обов’язковій попередній реєстрації. 

Львів у новинах:

У Львові на каві Сенічкін познайомився з родиною Садового (фото) 

Кримінальний Львів: за три дні у місті пограбували 5 квартир і 6 перехожих 

Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев" чекають на нову сім’ю 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах