Оновлена трамвайна лінія на вулицях Франка та Свєнціцького готова до запуску

Фото взято з сайту ipress.ua

Фото взято з сайту ipress.ua

Транспорт та інфраструктура
11 серпня 2016 09:27

Вчора ввечері, 10 серпня, на вулицях Франка та Свєнціцького у Львові відбулася пробна обкатка реконструйованої трамвайної лінії. Працівники "Львівелектротрансу" перевірили монтаж контактної мережі, роботу трамвайних стрілок та інших елементів інфраструктури трамвайної лінії. За результатами пробної обкатки, рух трамваїв із пасажирами реконструйованою лінією дозволено, повідомляє прес-служба підприємства.

Нагадаємо, що вулиці Свєнціцького закрили на ремонт у серпні минулого року. Реконструкція трамвайних колій і дорожнього полотна на вулицях Франка та  Свєнціцького здійснювалася в рамках реалізації проекту "Трамвай на Сихів". Зокрема було реконструйоване розворотне кільце біля Академія мистецтв, яке тепер дозволяє розвертатися трамваям у будь-якому напрямку. 

Невдовзі реконструйованою трамвайною лінією рушать трамваї маршруту № 4 "вулиця Торф’яна – Академія мистецтв", а після закриття на ремонт перехрестя вулиць Личаківської та Мечнікова на кінцевій "Академія мистецтв" розвертатимуться і трамваї маршруту №2, який тимчасово курсуватиме від вулиці Коновальця до Академії мистецтв.

Читайте ще новини Львова

Студенти зі Львова створили додаток для замовлення їжі у ресторанах

Стало відомо до якого числа можна буде отримати перепустку на в'їзд у центр Львова

Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах