Дізнайся: де та коли на зупинках Львова з'являться наліпки з QR-кодами

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дізнайся: де та коли на зупинках Львова з'являться наліпки з QR-кодами

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дізнайся: де та коли на зупинках Львова з'являться наліпки з QR-кодами

Транспорт та інфраструктура
20 грудня 2016 15:21

Перші наліпки із назвою зупинки, індивідуальним QR-кодом та кодом зупинки вже мали б з’явитися у Галицькому районі Львова.

"На зупинках розмістять спеціальні наліпки, за допомогою яких можна буде дізнатися, коли  прибуде громадський транспорт. За допомогою них інформацію отримає кожен, хто має мобільний телефон", – повідомляв раніше Олег Береза, директор ЛКП "Львівавтодор".

Як зазначив у коментарі Tvoemisto.tv начальник відділу "Інститут стійких транспортних систем" ЛКП "Львівавтодор" Ігор Могила, наліпки вже роздруковані по дві штуки на кожну зупинку.

На вказаних наліпках будуть такі дані: назва зупинки, індивідуальний QR-код та код зупинки. Завдяки цьому інформацію про прибуття транспорту можна отримати, не завантажуючи ніяких додатків та через найпростіший телефон таким чином: через SMS-повідомлення, за допомогою QR-коду, через сайт lad.lviv.ua та код зупинки, а також через сайт lad.lviv.ua та увімкнену геолокацію. 

Розповсюдженням наліпок згідно з проектом займається ГО "Безпечне місто". В організації розповіли, що розклеювати наліпки розпочали із центру, тобто у Галицькому районі вони вже мають поступово з’являтися. Коли вдасться забезпечити табличками усі зупинки Львова, наразі достеменно не відомо.

Як зазначили в адміністрації ГО "Безпечне місто", інформаційні наліпки є в наявності і поступово їх розповсюджуватимуть по всьому місту. "Ми виготовили наліпки для кожної зупинки та поступово розміщуватимемо їх у павільйонах. На жаль, це не вдасться втілити на всіх зупинках, адже на деяких наразі просто немає місця для цього, а клеїти на самі знаки – не варіант", – розповів Мирослав Голяк, web-розробник, співініціатор проекту.

Дивись ще: 

QR-код та смс: у Львові будуть креативно сповіщати коли приїде маршрутка

Грип у місті: у Львові закрили школи на карантин

Буковель, Ворохта, Яремче: куди поїхати на Новий рік у Карпати

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах