Дізнайся чому: у Львові на рейс не виїхало понад 200 маршруток

фото з сайту Варіанти

фото з сайту Варіанти

Транспорт та інфраструктура
05 вересня 2017 10:04

5 вересня, станом на 8.30 год. у Львові на маршрут не виїхало 218 маршруток.

"Cитуація із транспортом далі плачевна. Станом на 8:00 - 8:30 хв. на маршрутах курсує 425 автобусів, не виїхало 218 автобусів", - йдеться у повідомленні ГО "За якісний транспорт на сторінці у "Facebook". 

Дізнайся чому: у Львові на рейс не виїхало понад 200 маршруток фото

Транспортний колапс у Львові трапився через те, що Львівська міська рада перенесла кінцеві зупинки приміських маршрутів на окраїни міста.

Голова ГО "За якісний транспорт" Святослав Товстига пояснив, що переносити кінцеві зупинки приміських автобусів на окраїни міста – це погана ідея.

"Спершу варто було б вивчити пасажиропотоки. Ми знаємо, що в нас відбувся приплив мешканців, але як такого кількісного показника – у нас немає. Тобто у нас немає тих 650 автобусів, які згідно з паспортом мають виходити на маршрути. У вересні, в найкращому випадку, виїде близько 400 маршруток, адже цьогоріч спостерігаємо суттєве зменшення кількості автобусів. Зазначу, що у вихідний день – День незалежності – порівняно з попередніми роками виїхало на 150 автобусів менше – близько 370. Це викликано нестачею водіїв, технічним станом транспорту тощо. Тобто нам не вистачає автобусів, щоб возити наявну кількість пасажирів. Натомість департамент дорожнього господарства хоче додатково навантажити кілька тисяч мешканців на міську мережу транспорту, що викличе ще більше негативу та дискомфорту в людей, які доїжджають з районів, і тих, які живуть поруч", – зазначає Святослав Товстига.

Дивись ще:

По-новому: приміські автобуси у Львові тепер курсують до автостанцій 

Збирали кошти всім світом: з Італії повернувся 13-річний хлопчик з Львівщини, що переміг рак 

Знайомся: львівський театр Лесі Українки отримав нову керівницю 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах