Які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2022 році

Які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2022 році

Які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2022 році Фото: newch.tv (умовне)

Транспорт та інфраструктура
19 грудня 2021 09:51

У 2022 році ремонт головних магістральних вулиць Львова продовжиться. Та які саме дороги ремонтуватимуть – залежить від бюджету розвитку, який у Львівській мерії планують прийняти вже 23 грудня.

«У нас зараз складні дебати щодо бюджету на 2022 рік. Плануємо у понеділок приймати бюджет – загальний фонд на 2022 рік, і маємо намір 23 грудня прийняти бюджет розвитку. Тому тоді фіналізуємо конкретний об’єм робіт по ремонтах доріг, який будемо роботи наступного року», - пояснив мер Львова Андрій Садовий.

Попередньо, у Львові планують відремонтувати дороги на вулицях Грінченка, Мазепи, Суботівській, Зеленій, Миколайчука. Також збираються до кінця довершити вулицю Пасічну та розширювати вулицю Личаківську на перетині з вулицею Пасічною.

«На засіданні виконавчого комітету ми фіналізували умови архітектурного конкурсу, щоб запустити трамвай по вул. Миколайчука до цвинтаря і з’єднати Сихів із Шевченківським районом. Це та робота, яку потрібно робити, і вона потребує великих коштів», - додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, 18 грудня вулицю Степана Бандери у Львові відкрили для руху транспорту після реконструкції. А вже сьогодні, 19 грудня, тут відновлять курсування трамваїв.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах