Львівські медики врятували жінку з Попасної, у квартиру якої прилетів снаряд

Львівські медики врятували життя жінки з Попасної

Львівські медики врятували життя жінки з Попасної Фото: city-adm.lviv.ua

Події
11 квiтня 2022 11:25

Львівські медики врятували життя жінки з Попасної, що на Луганщині. Вона постраждала від уламків російського снаряду, який влучив у її квартиру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

39-річну пані Олю уже перевели з реанімації в загальну палату. Через забої хребта та один із уламків, що застряг у тій ділянці, наразі жінка не може ходити.

Ольга, мама трьох дітей, ледь не втратила руку і досі не знає, чи зможе найближчим часом ходити. Того ранку жінку відкинуло вибуховою хвилею – снаряд влучив у їхню квартиру в Попасній. На щастя, чоловік Ольги – Максим не постраждав і зміг винести поранену дружину з-під завалів.

Каретою швидкої допомоги Ольгу одразу доправили до Бахмута, а за три тижні через Краматорськ та Дніпро потягом привезли до Львова. Тут вона одразу потрапила до реанімації, адже через забій легень все ще не могла дихати самостійно. І тільки нещодавно її перевели у загальну палату.

Зараз на її ногах – шини, на правій руці – металева рамка, що підтримує сильно поранену праву руку: на ній переломи кисті та роздроблена кістка передпліччя, а осколки довелося діставати навіть з кишківника.

Чоловік Ольги постійно перебуває біля неї. Двоє їхніх діток в останній момент встигли вибратись з міста з бабусею і поїхали вслід за мамою до Львова. Старший син – захищає Україну.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах