Львів'ян закликали самотужки боротися з борщівником

Львів'ян закликали самотужки боротися з борщівником.

Львів'ян закликали самотужки боротися з борщівником. Фото: poglyad.tv

Транспорт та інфраструктура
14 липня 2022 17:38

Управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради закликає львів'ян ліквідувати небезпечні рослини на підпорядкованих територіях. Йдеться про борщівник, амброзію та гірчак. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Борщівник, амброзія, гірчак – це особливо шкідливі адвентивні види. Одним з найефективніших засобів боротьби з ними є використання гербіцидів одразу після їх виявлення. Рекомендовано використовувати ліцензовані препарати, які містять діючі речовини з різним механізмом дії, що дозволяє досягти надійного результату. Наприклад, «Прима Форма».

«Тут варто пам’ятати, що препарати гербіцидної дії починають працювати вже при середньодобовій температурі +5 °С, але при цьому їхня дія може бути повільніша. Оптимальна температура для застосування препаратів — в межах від +8 до +25 °С. Для повного знищення шкідливих трав, обробка гербіцидами проводиться в декілька прийомів з інтервалом до 1 місяця в суху сонячну погоду. При роботі з препаратами обов’язковим є використання засобів індивідуального захисту, а саме: респіратор, захисні рукавиці, спеціальний одяг, який після роботи з розчином необхідно випрати», - повідомили в управлінні екології та природних ресурсів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах