На території автотранспортного підприємства у Львові розпочнуть масштабне будівництво

На території автотранспортного підприємства у Львові розпочнуть масштабне будівництво.

На території автотранспортного підприємства у Львові розпочнуть масштабне будівництво. Фото ілюстративне: GMK Center

Транспорт та інфраструктура
08 грудня 2022 08:50

На вулиці Пластової у Львові планують збудувати новий житловий квартал на місці автотранспортного підприємства. Тут мають з'явитися житлові багатоповерхівки, офіси та школа. Відповідний детальний план території затвердили депутати Львівської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Новий житловий квартал планують збудувати на території автотранспортного підприємства «Орлан-Транс» між вулицями Пластовою, Польовою та Ковельською загальною площею 5 тисячі квадратних метрів. Висота будинків становитиме 5-10 поверхів, також буде один 14-поверховий будинок. Поруч планують збудувати садибні будинки.

На території нового житлового кварталу також мають облаштувати офіси, супермаркет та магазини. Передбачається, що в офісах і закладах на території кварталу створять понад 1,2 тисячі робочих місць.

У проекті розвитку цієї території також вказано, що тут мають намір збудувати два дитячих садочки на 100 місць та 40 місць, а також початкову школу на 170 учнів. Окрім того, забудовник має намір передати свою земельну ділянку у власність міста для будівництва нової комунальної школи.

Передбачається, що двори у житловому кварталі будуть закриті і там не можна буде паркувати автомобілі. Для цієї потреби планують облаштувати кількарівневі паркінги. Також ДПТ передбачає створення пішохідної алеї та громадського простору.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах