На Львівщині начальник ДАІ розтрощив BMW та Шкоду

Фото: Дорожній Контроль Червоноград

Фото: Дорожній Контроль Червоноград

Події
22 вересня 2015 10:19

Начальник ДАІ 70-тисячного Червонограда на Львівщині Володимир Притула спровокував 21 вересня дорожньо-транспортну пригоду. Фактично причиною ДТП стала втеча Притули від активістів "Дорожнього контролю", які виявили його у місцевому барі, де той з колегами споживав спиртне, а потім намагалися затримати його нетверезим за кермом.

ДТП за участі начальника відділу ДАІ Червоноградського міськвідділу міліції Володимира Притули сталася 21 вересня близько 15:00 в смт. Гірник. На власному автомобілі Skoda Superb Притула на високій швидкості виїхав з другорядної на головну дорогу, де в нього врізався BMW. За попередніми даними, внаслідок ДТП ніхто серйозно не постраждав.

Як вдалося з’ясувати ZAXID.NET, причиною грубого порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП, стала втеча начальника ДАІ від активістів "Дорожнього контролю", які намагалися його затримати.

"Ми отримали повідомлення про те, що Притула пиячить в селі Межиріччя неподалік Червонограда у барі разом із своїми колегами, серед яких, до речі, був і колишній начальник місцевого ДАІ, – розповів Олександр Климов, співзасновник газети "ДК Захід". – Ми хотіли дочекалися, поки він сяде у свій автомобіль і затримати його. Але він, побачивши наш автомобіль, почав втікати у напрямку Червонограда".

В результаті Володимир Притула спровокував ДТП в смт. Гірник, виїхавши на високій швидкості з другорядної дороги, що призвело до зіткнення з легковиком BMW.

За словами активістів ДК, уже після аварії керівник місцевої ДАІ намагався втекти, кинувши автомобіль на місці ДТП. "Ми ще його по дворах ловили", – каже Клімов. Свої слова активісти підтверджують відеозаписом погоні, який мають намір оприлюднити найближчим часом. Врешті Володимира Притулу таки затримали.

Згодом начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія повідомив, що за фактом ДТП призначено службове розслідування, на час якого Володимир Притула відсторонений від виконання службових обов’язків.

Призначено також низку експертиз, зокрема й судово-медичну, за результатами якої стане відомо, чи перебували водії автомобілів-учасників ДТП у стані алкогольного сп’яніння та обставини скоєння автопригоди. На думку активістів, експеритиза підтвердить високий ступінь сп’яніння керівника червоноградської ДАІ.

В мережі уже з'явилися фото із місця аварії:

avarija_dtp_nachalnyk_dai_chervonograd12049386_991505380899983_8528669912052643553_n12036745_991505384233316_1315956885684443232_n

На Львівщині начальник ДАІ розтрощив BMW та Шкоду фото

Львів у новинах:

Головний архітектор Львова розповів, як зміниться місто 

Чиновники знайшли винуватих у затопленні Львова

Придбайте собі друга: 5 милих цуценят чекають на свою сім'ю 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах