Консульство Польщі у Львові спростувало інформацію про візові нововведення

Новина - Події - Консульство Польщі у Львові спростувало інформацію про візові нововведення

Новина - Події - Консульство Польщі у Львові спростувало інформацію про візові нововведення

Події
17 травня 2016 14:49

Генеральне консульство Республіки Польща у Львові не вводило жодних нововведень у способі запису на прийом документів для отримання візи. Про це в коментарі "Вголосу" повідомили в Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові.

Нагадаємо, на початку травня ЗМІ повідомили, що з метою запобігання зловживанням третіх осіб (посередників) при запису громадян України на чергу для подачі документів у візові центри відтепер претенденти на візу можуть здійснювати запис через колл-центр тільки особисто.

Як і раніше, записатися на здачу документів у візових центрах мешканці Львівського консульського округу можуть двома способами: через сайт або через кол-центр.

"На сьогодні жодних нововведень немає – вже понад три роки запис / перезапис / скасування реєстрації через кол-центр може здійснити виключно заявник особисто або батьки за неповнолітніх дітей, а також уже давно дзвінки, які здійснюють з невизначених номерів, автоматично блокують та не спрямовують до операторів", – написано в повідомленні консульства.

У консульстві повідомили, що протягом 2016 року видано 159,3 тис. віз, це на понад 47% віз більше, ніж протягом аналогічного періоду 2015 року.

Якщо врахувати частку відмов, то протягом 4 місяців працівники консульства опрацювали майже 166 тис. пакетів документів. Щодня видають понад 2 тис. віз.

Львів у новинах:

Європарламент знову відклав безвізовий режим для України

Концертні та спортивні зали, магазини і кав'ярні: у Львові побудують незвичний комплекс

Львів’янину на замітку: штрафи за кермування напідпитку будуть збільшені

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах