Які саме: 13 львівських ресторанів потрапили у ТОП-100 найкращих в Україні

13 ресторанів Львова потрапили до ТОП-100 найкращих ресторанів України 2019 року.

Журнал опублікував традиційний щорічний ТОП-100 найкращих ресторанів України, до якого потрапили 13 закладів Львова. Такий рейтинг журнал складає вже п’ятий рік поспіль. За інформацією видання, їхній ТОП-100 – це результат голосування півсотні рестораторів й інших експертів, які добре розуміються на їжі.

"Ми не ранжируємо ресторани в цій сотні, оскільки не вважаємо нашу вибірку достатньою для цього", – зазначають автори.

VG Львів проаналізував рейтинг видання і відібрав львівські ресторани, кав'ярні, паби і стейк-хауси, які до нього потрапили.

Ресторан Amadeus, що на площі Кафедральній. "Меню багате на класичні рецепти з усіх куточків Європи – від іспанської паельї до англійського стріт-фуду fish & chips", – зазначається у тексті рейтингу.

Mons Pius – ресторан, меню якого збудовано навколо соковитого м'яса та свіжого пива.

Ресторан французької кухні Tante Sophie. Місце, де подають равликів під різними соусами і жаб'ячі лапки.

Ресторан Tante Sophie потрапив до сотні найкращих ресторанів України. Фото Tante Sophie cafe escargot.

Культове місце для всі Микол, Миколайовичів і Миколаївн "Голодний Микола" – гігантський ресторан на Стрийській, який має власну броварню, пекарню, дитячий майданчик і ставок.

"Ґвара" – новий заклад в історичному центрі Львова відомий локальною кухнею і чималим вибором авторських сирів і локальних вин. Тут знавці рекомендують замовити яворівський пиріг із гречки і картоплі, а також тушковані яловичі шлуночки – флячки.

Ресторан авторської кухні без меню і офіціантів "Дуже висока кухня". Це одне з останніх відкриттів мережі концептуальних львівських ресторанів !FEST.

"Корки та крихти" – заклад дуже популярний серед туристів завдяки фірмовим безлімітним сніданкам. Львів’яни ж нахвалюють тут вишукану італійську та іспанську кухні.

Ресторан "Корки та крихти" потрапив до ТОП-100 найкращих в Україні. Фото Корки та крихти.

Ресторан-пивоварня "Кумпель". За словами експертів, які складали рейтинг, тут панує легка атмосфера хуліганства, а крафтове пиво всіляких сортів ллється рікою цілодобово.

Реберня "Під Арсеналом" на Підвальній, 5 – місце, яке славиться у мережі гігантськими чергами, а серед поціновувачів м’яса – смачними ребрами.

Ресторація Бачевських до топ-100 рейтингу найкращих ресторанів України потрапляє вже не вперше. Популярна серед львів'ян завдяки незвичайній подачі страв традиційної галицької кухні.

"Театр пива Правда" – ще один львівський ресторан-пивоварня, який потрапив до рейтингу. Пиво тут зведено в культ, і варять його безпосередньо на очах у відвідувачів, вигадуючи дуже оригінальні рецепти. Ви ж куштували "Уляну"?

"Театр пива Правда". Фото io.ua.

"Трапезна Ідей" на Валовій, 18а – це заклад із таємничим монастирським антуражем пропонує гостям традиційну галицьку кухню. Творці ресторану запевняють, що в залі витає атмосфера натхнення.

"Чорний кіт" – ресторан із атмосферою британського пабу. Окрім холодного пива тут подають різні варіації гарячих сковорідок, домашньої піци, фірмових ковбасок і свіжоспеченого хліба.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пструг, мокрель і барабулька: ТОП-5 рибних ресторанів Львова

Макове молоко, бензинівка і "Оргазм": ТОП-5 оригінальних напоїв у пабах і ресторанах Львова

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости