Вірусний хіт: українці присвятили COVID-19 пісню

Українці присвятили COVID-19 пісню. Фото: скріншот з кліпу

Українці присвятили COVID-19 пісню. Фото: скріншот з кліпу

Події
17 березня 2020 13:07

У Львові триває карантин через епідеміологічну ситуацію в країні. В цей час частина містян самоізолюється, інші – панічно скуповують гречку в супермаркетах, та деякі українці виділились і присвятили COVID-19 пісню.

Як повідомляє VG Львів, 4 березня 2020 року на платформі Youtube вийшла прем’єра кліпу співака Яцишина на пісню "Коронавірус".

"Корона на твоїй голові. Ти справжній вірус, не знаю чи лічиться чи ні. Я маю надію, корона на твоїй голові",  - так звучить приспів у пісні про коронавірус.

Станом на 17 березня кліп молодого артиста Яцишина на платформі Youtube переглянули 11 232 рази. Також відео отримало 373 вподобайки.

Додамо, Міша Яцишин – нова зірка українського андеграунду, молодий виконавець з Тернополя. Зараз в його арсеналі вже є декілька хітових треків.

Нагадаємо, у місті офіційно заборонили усі масові заходи. Не працюють нічні клуби, розважальні центри, спортивні центри, басейни тощо. Продуктові магазини та аптеки працюють цілодобово. Наразі на лікуванні в інфекційній лікарні перебуває 14 осіб, їх перевіряють на наявність COVID-19.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах