Зроби сам: львів'ян запрошують на майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки

Львів'ян запрошують на майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки. Фото: Жіночий світ (умовне)

Львів'ян запрошують на майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки. Фото: Жіночий світ (умовне)

Дозвілля та їжа
27 сiчня 2021 11:18

Львів'ян та гостей міста запрошують на майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки, який відбудеться в Музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай). Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Стрітення — завершальне свято різдвяного циклу, головним атрибутом якого є свічка. На майстер-класі прикрашатимуть свічку у різних стилях: етно, романтичний, патріотичний. Учасники майстер-класу дізнаються про історію виникнення стрітенської свічки, її християнську символіку та дохристиянські корені», – розповіли в пресслужбі Львівської міської ради.

Львів'ян запрошують на майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки. Фото: Львівська міська радаЛьвів'ян запрошують на майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки. Фото: Львівська міська рада

Також діток, віком від 6 до 12 років, запрошують на екскурсію. Під час неї діти завітають до школи селі Бусовисько (1880 р.) та до Хатинки Миколая, послухають цікаві історії про дитинство їхніх бабусь і дідусів.

Екскурсія з майстер-класом у Музеї проходитиме 11−12 лютого (1 год 30 хв), а виїзний майстер-клас – з 9 по10 лютого (1 год).

Для запису чи додаткових запитань, телефонуйте за номером телефону: (098) 601 94 73 Марія (Viber).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах