Pianoбой, Ілля Найда, Kazka: Куди піти у Львові на вихідні, 27-28 липня

Куди піти у Львові на вихідні, 27-28 липня.

Куди піти у Львові на вихідні, 27-28 липня. Фото: instagram.com/dmitry_shurov

Дозвілля та їжа
26 липня 08:42

Наприкінці тижня традиційно розповідаємо про те, куди можна піти у Львові на вихідні, 27-28 липня. Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

SPACE TO WIN. Перегляд Олімпійських ігор у фан-зоні

Перегляд Олімпійських ігор у фан-зоні.Перегляд Олімпійських ігор у фан-зоні. Фото:

У Парижі стартували літні Олімпійські ігри. Спеціально до головної спортивної події світу у Львові створили фан-зону, де можна вболівати за українських спортсменів та задонатити для тих, хто потребує реабілітації. Вона діятиме з 26 липня по 17 серпня на паркінгу ТРЦ Victoria Gardens.

"SPACE TO WIN – це простір, де кожен зможе відчути дух олімпійських змагань, побачити усі прямі трансляції Ігор, познайомитись з різними видами спорту, взяти участь у майстер-класах, поспілкуватися з видатними спортсменами та зарядитися на перемогу! А найголовніше – долучитися до збору коштів для фонду UNBROKEN", – розповів начальник управління освіти та молодіжної політики Львова Антон Нікулін.

Коли: 27-28 липня.

Де: паркінг ТРЦ Victoria Gardens, вулиця Кульпарківська, 226 А.

Ціна: вхід вільний.

Екскурсія Личаківським цвинтарем

Цієї суботи охочих кличуть на екскурсію Личаківським цвинтарем. Чарівний променад розкішним некрополем Львова розкриє відвідувачам історію та секрети цього місця.

"Навчитеся читати скульптуру. Дізнаєтеся про одну з найвидатніших оперних співачок світу, про рід підприємців і до чого тут імператорський стіл, завітаєте в гості до сім’ї українського графа Дракули, згадаєте про людину, яку Адам Міцкевич вбив у вірші, зрозумієте до чого тут біла гуска та привиди. Неймовірні історії життя, кохання, відданості, зрад, героїзму... І це лише початок",  – інтригують організатори.

Детальніше про екскурсію

Коли: 27 липня, 10:30.

Де: Личаківський цвинтар.

Ціна: 220 гривень.

Ілля Найда

Ілля Найда.Ілля Найда. Фото: facebook.com/illianaida.

27 липня,  з нагоди Дня народження Vibe Nation в Otaman Resort, біля басейну виступить відомий український артист Ілля Найда. На гостей свята чекає незабутня концертна програма. 

Коли: 27 липня, 17:00.

Де: Otaman Resort, Кільцева дорога (кінець вулиці Зелена).

Ціна: 400 гривень.

12 фантазій для Телемена для альта соло

Один композитор, один цикл, один виконавець на сцені і безліч емоцій та вражень, які дарує віртуозна музика бароко – ексклюзивно у Львівському Органному залі. 

Георг Філіп Телеман (1681-1767) – німецький композитор, органіст та капельмейстер, який плідно працював у всіх відомих на той час жанрах. Він є автором не одної тисячі творів, що вирізняються оригінальністю та новаторськими поєднаннями традицій різних композиторських шкіл, а також поліфонічного письма з тенденціями галантного стилю.  

12 фантазій для Телемена – це перлина альтового репертуару. Витонченість і грація, а також відсутність надмірності надають цій музиці фантазії рідкісний колорит. Усі дванадцять фантазій виконає знаний львівський альтист Андрій Савич. 

Коли: 27 липня, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Степана Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

Pianoбой 

Pianoбой.Pianoбой. Фото: instagram.com/dmitry_shurov

27 липня на терасі !FESTrepublic відбудеться концерт артиста української сцени Pianoбой.

Під звуки теплої акустики та ліричних композицій гості зануряться в неповторну атмосферу, де кожна нота – це відображення почуттів і емоцій. Виступи Дмитра Шурова завжди неповторні. Він вміє занурити слухачів у світ своїх мелодій, змушуючи їх сміятися, плакати, танцювати та просто проживати момент.

Коли: 27 липня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 350 гривень.

Вечір вінілу і вина

27 липня поціновувачів маловідомої української ретро музики запрошують на особливий вечір вінілу і вина в студії "Драбина".

"Ми будемо пити вино і слухати вінілові платівки з рідкісними композиціями, які відкриють для вас нові горизонти української музичної культури", - розповідають організатори. 

Коли: 27 липня, 19:00.

Де: Студія Драбина, вулиця Зелена, 20.

Ціна: 400 гривень.

Kazka 

Kazka.Kazka. Фото: facebook.com/kazka.band.

Концерт київського гурту Kazka відбудеться у неділю, 28 липня, у селі Гринів під час відкриття нового івент-простору, що за 14 кідометрів від Львова (адреса: вулиця Тараса Шевченка, 1). На концерті звучатимуть знакові хіти гурту та їхні меседжі про Україну. 

Коли: 28 липня, 19:30.

Де: село Гринів, вулиця Тараса Шевченка, 1.

Ціна: 500 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах