У Львові виник скандал через кафе, де продають печені "прутні" та "піхви"

У Львові виник скандал через кафе, де продають печені "прутні" та "вагіни".

У Львові виник скандал через кафе, де продають печені "прутні" та "вагіни". Фото: wz.lviv.ua.

Дозвілля та їжа
04 серпня 2023 21:59

У центрі Львова відкрили кафе, де продають випічку у формі чоловічих і жіночих статевих органів. Заклад під назвою "Прутень" викликав неабиякий скандал у соцмережах. На Гарячу лінію міста Львова навіть надійшли скарги з проханням закрити заклад, в якому глумляться над хлібом. Де поїсти у Львові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кафе "Прутень" з'явилося на вулиці Вірменській, 35. Серед пропозицій у меню: "Кокосовий крутелик", "Рожевий яструб", "Піжон в шоколад" — випічка у формі пеніса з поливкою. Також є страви й у формі вагіни з топінгом: "Мохнатка під шафе", "Гаряча мілфа", "Полуничне куні"... Ціни на на випічку — 120-150 гривень.

Фото: wz.lviv.ua.Фото: wz.lviv.ua.

Поява нового незвичайного кафе на Вірменській викликала дуже бурхливу реакцію львів'ян, зокрема, у соцмережах. Одні у захваті. Мовляв, смачно, оригінально, інстаграмно. Інші категорично проти подібної локації у культурній столиці України. Так, львів'янка Галина Олійник навіть написала скаргу на Гарячу лінію міста. 

"Прошу перевірити законність, а при потребі закрити заклад торгівлі розміщений по вул. Вірменська, 35 з розпусною назвою "Прутень". Я мати двох дітей, і мені гидко думати, а ще гірше уявити, що моя дитина, чи будь-яка культурна людина буде куштувати тістечко в таких формах і ще з такими назвами. Мене з братами та сестрами виховували у високих моральних цінностях, честі та гідності людини. І жодні сучасні тенденції не можуть порушити ці цінності. Діяльність таких торгових об'єктів принижує гідність та честь людини, негативно впливає на суспільну мораль, створює негативний психологічний вплив на молоде покоління, вчить розпусти та вседозволеності", — написала Галина Олійник.

Чимало містян у своїх коментарях підтримали її вимогу щодо закриття "Прутня". Втім, у кафе кажуть, що хейт щодо роботи закладу — не новина для них. Вони на таке не реагують. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах