Куди піти цього тижня у Львові: афіша на 18-24 березня

Куди піти цього тижня у Львові: афіша на 18-24 березня.

Куди піти цього тижня у Львові: афіша на 18-24 березня. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
18 березня 07:46

Розповідаємо про те, які цікаві заходи відбудуться у Львові цього тижня, 18-24 березня 2024 року. Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Rock Symphony. Концерт

Rock Symphony. Концерт. Rock Symphony. Концерт. 
 

18 березня Львівський національний академічний театр опери і балету запрошує на концерт Rock Symphony. Репертуар виступу складається з найвідоміших композицій рок-виконавців і груп. 

У програмі концерту пісні Девіда Боуї, Бон Джові, Джона Леннона і Бітлз, груп: Queen, Nirvana, Metallica, AC / DC, Kiss, Rammstein, Deep Purple, RHCP, Scorpions, Muse і багатьох інших.  

Коли: 18 березня, 15:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 500 - 2700 гривень.

Виставка голограм дерев'яних церков

У Львівському музеї історії релігії презентують шоу голограм дерев’яних церков Дрогобиччини. Проєкт спрямований на збір коштів для допомоги нашим захисникам, а також для збереження та популяризації унікальної дерев’яної сакральної архітектури регіону. «З 15 січня і аж до Великодня, щодня з 15:00 до 18:00, відвідувачі й гості музею зможуть побачити реалістичні віртуальні моделі храмів, розгледіти їхні архітектурні особливості», – розповів директор музею Орест Малиць.

Коли: щодня, 15:00-18:00.

Де: Львівський музей історії релігії, площа Музейна, 1.

Ціна: 60 гривень. 

Любощі і пестощі. Виставка

Любощі і пестощі. Виставка.Любощі і пестощі. Виставка. Фото: Ya Gallery Lviv.

Це виставка про тілесність, сексуальність й еротику в сучасному мистецтві, яка триватиме до  5 травня. 

"Почнемо з того, що тілесне в мистецтві завжди було. Від Венери Віллендорфської, античних богів і богинь – до Рубенса і походження світу Гюстава Курбе. Завжди тілесне та еротичне були поруч, та інколи за межею пристойності. Новітнє мистецтво 20 століття також не ігнорувало цю тему і подивившись через об’єктив фотоапарату та кінокамери – дозволило розширити і надати нових нот в вічну тему. Виставка "Любощі і пестощі" саме про межу еротизму, яка регулюється самим художником", – кажуть організатори.

Коли: щодня, окрім понеділка, 11:00-20:00.

Де: Арт-центр "Я Галерея. Львів", вулиц Шота Руставелі, 8.

Ціна: 100 гривень.

Концерт Вівальді для хору. Пори року

Легендарний цикл Антоніо Вівальді "Пори року" у виконанні хору та органа! Прекрасна барокова музика в оновленому прочитанні.

Перекладення бестселеру світової класики для незвичного складу здійснив молодий харківський композитор Володимир Богатирьов на замовлення Львівського органного залу. 

Детальніше про концерт.

Коли: 20 березня, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

По той бік ширми. Лялькова вистава майстер-клас

У Львівському  академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава майстер-клас з ляльковедення "По той бік ширми", який відкриє глядачам секрети лялькового мистецтва. Адже лялька річ надзвичайна - людські руки створили її і вони ж можуть оживити її, дати їй душу, характер, голос. Це і є магія ляльковедення - актор-лялькар здатен зробити з ляльки героя, якого полюблять маленькі глядачі. 

Детальніше про виставу

Коли: 21 березня, 17:00.

Де: Театр Ляльок, площа Данила Галицького, 1.

Ціна: 150 гривень.

БахМаратон 

БахМаратон.БахМаратон. Фото: pinterest.com.

Щорічно на честь святкувань дня народження Йоганна Себастьяна Баха Львівська національна філармонія проводить «БахМаратон». У 2024 році концерти відбудуться 21-24 березня. 

Цей маратон входить у п’ятірку найнезвичніших змагань світу, адже у його головній ролі — ментора, судді, та зрештою й переможця водночас — майже священний Йоганн Себастьян Бах. 

Коли: 21-24 березня, 19:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 190 гривень. 

Cпокійна органна музика

У гармонійний світ медитативного мистецтва 23 березня гостей занурить Марк Новакович, студент Львівської органної резиденції, соліст Органного залу. Він виконає особливу програму на найбільшому діючому органі України. Цей інструмент має три клавіатури, 60 регістрів і майже 5 тисяч труб. 

У програмі концерту органічно поєдналися світові шедеври і музика українських композиторів. Ви почуєте твори майстрів бароко Йоганна Себастьяна Баха, Дітріха Букстегуде, романтика Миколи Лисенка та митця ХХ століття Михайла Шуха. 

Коли: 23 березня, 17:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

Тільки у Львові. Концерт

Національний театр ім. Марії Заньковецької запрошує на концерт "Тільки у Львові". 

"Ми подаруємо вам пісні, котрі звучали на львівських вулицях в 1930-х роках і стали окрасою неповторної культури львівських батярів та перлинами доби золотого львівського ретро: «Під звуки вальсу», Усміх твій таємничий», «Гей-га», Радий би я залюбитись в тебе», «Подай рученьку, «Як почуєш серця зов», «Як тебе не любити», «Я знов тобі» у авторстві Богдана Весоловського та «Знову у Львові», «Я — тут, ти – там», «Повернеш» Степана Гумініловича,а також народні: «Куплю си газету», «Файдулі, фай» та інші.  Родзинкою концерту, звичайно, буде найвідоміша пісня цього періоду «Тільки у Львові» Генрика Варса", - додають організатори.

Окрім мелодій, цього вечора також жартуватимуть та згадуватимуть Львів у стилі ретро. 

Коли: 24 березня, 17:00.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1.

Ціна: 80-400 гривень. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах