Куди піти цього тижня у Львові: афіша на 25-31 березня

Куди піти цього тижня у Львові: афіша на 25-31 березня.

Куди піти цього тижня у Львові: афіша на 25-31 березня. Фото: amazing-ukraine.com

Дозвілля та їжа
25 березня 07:29

Розповідаємо про те, які цікаві заходи відбудуться у Львові цього тижня, 25-31 березня 2024 року. Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Концерт пам'яті Ігоря Білозора

На піснях славетного композитора виросло вже кілька поколінь. Його "Мамина світлиця", "Пшеничне перевесло", "Многая літа", "Ніби вчора", "Коханий", "Встань з колін, народе мій", "Сієм, сієм, посіваєм" увійшли до золотої скарбниці українського пісенного мистецтва. У них — ніжне кохання і незгасна любов до мами, до батьківського дому, до рідної землі. У них — віра в Бога, традиції і сила нашого духу. В них — Україна! 

25 березня в Театрі імені Марії Заньковецької відбудеться концерт, присвячений 69-й річниці від дня народження керівника ансамблю "Ватра", народного артиста України Ігоря Білозіра. 

Детальніше про концерт.

Коли: 25 березня, 17:00 та 19:30.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1.

Ціна: 290 гривень.

Kazka. Концерт

Kazka. Концерт.Kazka. Концерт. Фото: facebook.com/kazka.band.

Концерт київського гурту Kazka відбудеться у Львові 25 березня. На концерті звучатимуть знакові хіти гурту та їхні меседжі про сильну та дивовижну Україну. 

KAZKA — амбасадор сучасної української музики у світі, лідер радіоефірів.  Трек групи "Плакала" увійшов у ТОП 100 найпопулярніших пісень на планеті Земля.

Коли: 25 березня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 300-2000 гривень.

Jerry Heil. Концерт

Jerry Heil розпочинає тур Україною з новим форматом виступу. У Львові співачка виступить 26 березня на Арені "Малевич". 

Коли: 26 березня, 19:00.

Де: Малевич Концерт Арена Львів, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 590-1290 гривень.

Катерина Бужинська і Михайло Грицкан. Концерт

Катерина Бужинська і Михайло Грицкан. Концерт. Катерина Бужинська і Михайло Грицкан. Концерт.

У межах всеукраїнського благодійного туру «Воля» у Львові пройде концерт Народної артистки України Катерини Бужинської та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана. 

Коли: 26 березня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 260-1400 гривень.

Весняна феєрія. Концерт

28 березня Львівська філармонія презентує світлу музичну феєрію із популярною класикою Йоганна Штрауса, Імре Кальмана, Франца Легара, Шарля Гуно, Джузеппе Верді та інших світових майстрів. За невагомістю мелодій приховані вишукані пасажі, цікаві модуляції, глибокі сюжети.  Весна змушує заслухатися ще несміливими звуками природи, задивитися в небо і плекати надії! Концерт відбудеться за підтримки Товариства угорської культури у Львові. 

Коли: 28 березня, 15:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 150 гривень. 

Лесь Подерв’янський. Читання 

Читання українського сатирика Леся Подерв’янського відбудуться 28 березня у Палаці культури залізничників "Рокс" у Львові. "Автор дивуватиме віртуозним володінням живим і витонченим українським матом. А ще – обов’язково торкнеться найболючішого: повномасштабної війни, розв’язаної в Україні Росією. Тож буде чимало приводів для щирого гучного сміху, а також для глибоких філософських роздумів. Гостре, актуальне і завжди влучне авторське слово, унікальний стиль та просто безмежний творчий потенціал відомого українця – саме те, що у цей непростий час потрібно кожному", – розповіли організатори. 

Коли: 28 березня, 18:30.

Де: Палац культури залізничників "Рокс", вулиця Ю. Федьковича, 54.

Ціна: 300-690 гривень. 

Святослав Вакарчук. Благодійний концерт

Святослав Вакарчук. Благодійний концерт.Святослав Вакарчук. Благодійний концерт. Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Святослав Вакарчук запрошує шанувальників на сольний благодійний виступ 29 березня, який відбудеться на локації !FESTrepublic. Рядки його пісень стали візитівкою української музики, і їх неможливо забути. Музика Святослава Вакарчука має магію, здатну зачепити найглибші струни душі. Приходьте на концерт!

Коли: 29 березня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26. 

Ціна: 950-5500 гривень.

Генрі Перселл. Music for a while. Вистава

Вистава "Генрі Перселл. Music for a while" відбудеться у Львові у Театральному центрі "Слово і голос". Цього вечора прозвучать рідковиконувані пісні і відомі арії англійського барокового композитора Генрі Перселла у виконанні співачки та акторки Наталії Половинки та піаніста Сергія Кудринецького. Цей вечір – унікальне поєднання органу, оркестру, клавесину та голосу. 

Коли: 30 березня, 17:00.

Де: Львівський муніципальний театральний, художньо-дослідницький та освітній центр "Слово і голос", вулиця Городоцька, 38.

Ціна: 250 гривень. 

День народження Баха. Концерт

У програмі концерту 31 березня у Львівському органному залі звучатиме Меса соль мінор для солістів, хору, органа та оркестру (BWV 235) – одна з чотирьох "коротких мес", яку Бах створив після написання своєї знаменитої Високої меси сі мінор. Відчуйте нескінченну піднесеність, одухотвореність та естетичну насолоду, яку дарує музика, написана 300 років тому. Адже сьогодні, ми як ніколи потребуємо митей краси та гармонії у нашому житті. 

Детальніше про концерт.

Коли: 31 березня, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах