Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня 8-14 квітня

Куди піти у Львові цього тижня: афіша подій

Куди піти у Львові цього тижня: афіша подій

Огляди
08 квiтня 2019 11:56

Цього тижня львів'ян та гостей міста чекає безліч цікавих подій. Диван нікуди не втече, а от всі вечірки, концерти і майстер-класи пролетять, як куля. В афіші Львова завжди є щось цікавеньке: вистави, гумористичні шоу, зустрічі, тематичні забави. Однак VG Львів традиційно зібрав "найсоковитіші" івенти 8-14 квітня 2019 року.


Концерт Святослава Вакарчука з оркестром

Концерт Святослава Вакарчука з оркестром

Концерт Святослава Вакарчука з оркестром

Святослав Вакарчук представить концертну програму з улюблених пісень у супроводі камерного оркестру. Що цікаво, за роялем буде сам Святослав. До концертної програми увійдуть як відомі та улюблені мільйонами пісні "Океану Ельзи", так і декілька інших неочікуваних композицій.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 8 квітня, 17:00, 20:00

Ціна: 1 100 - 3 100 гривень


Квартирник "Vinyl edition"

Квартирник

Квартирник "Vinyl edition"

Denys Dudko – один з найкращих музикантів України, басист Океан Ельзи, джазовий контрабасист, засновник і фронтмен групи MARU. Вініловий сет DD включає мікс музики в стилі альтернативний рок та інді-рок. Денис справжній меломан і колекціонер платівок. Свій діджей-сет він створив із улюблених записів артистів, яких слухає сам, і якими надихається для створення своєї власної музики.

Де: Галерея "Дзиґа"

Коли: 8 квітня, 22:00


Концерт гурту Xiu Xiu

Концерт гурту Xiu Xiu

Концерт гурту Xiu Xiu

Xiu Xiu — це лос-анджелеський проект, спрямований на реалізацію неприборканих та безкомпромісних музичних експериментів мульти-інструменталіста Джеймі Стюарта, який ось уже багато років організовує найнесподіваніші колаборації як в студії, так і на сцені. Безперервний потік релізів, сайд-проектів, художніх творів і великі гастролі зробили Джеймі важливою персоною в світі андеграундної музики.

Де: Picasso

Коли: 9 квітня, 19:00

Ціна: від 550 гривень


Концерт "Ic3peak"

Концерт

Концерт "Ic3peak"

Настя Креслін і Микола Костилєв з'явилися у 2013 році, ламаючи структури в звуці і зображенні, перетворюючи свою музику в справжнє мистецтво. Всі візуальні та аудіо матеріали вони роблять самостійно, змішуючи картинку, пронизливий вокал і перевантажений по всіх частотах звук, змушуючи навіть не танцювати, а просто розчинятися в звуках.

Де: !FESTrepublic

Коли: 10 квітня, 19:00

Ціна: від 250 гривень


Аудіо-вистава "Фантастичні світи Маленького Принца"

Аудіо-вистава

Аудіо-вистава "Фантастичні світи Маленького Принца"

Величний орган, класична гітара та казкова флейта створюють разом неймовірно чуттєву та міжпросторову музику, що віднесе глядача в атмосферу феєричної фантасмагорії.

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 11 квітня, 17:00

Ціна: 50 - 150 гривень


Концерт гурту "Порнофильмы"

Концерт гурту

Концерт гурту "Порнофильмы"

Всього за 3 роки з гаражів і напівпідвальних клубів цим провінційним хлопцям вдалося зробити неймовірний стрибок.  І цей успіх - результат справжньої народної любові і визнання десятків тисяч чоловік.

Де: !FESTrepublic

Коли: 11 квітня, 19:00

Ціна: 350 - 490 гривень

Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня 8-14 квітня фото


Концерт Павла Зіброва

Концерт Павла Зіброва

Концерт Павла Зіброва

Павла Зіброва можна сміливо назвати перлиною української народної музики. Адже не знайдеться іншого виконавця і композитора, що працював би з такою ж віддачею і енергією, підкоряючи серця мільйонів глядачів. Роботи Павла відрізняються емоційністю і ніжністю, особливою подачею, що принесла йому небувалу славу серед жінок різного віку. Його часто порівнюють з не менш популярним співаком Винником, який точно так же, як Амур, вражає жіночі серця.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 12 квітня, 19:00

Ціна: 250 - 350 гривень

Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня 8-14 квітня фото 1


Концерт гурту TVORCHI

Концерт гурту TVORCHI

Концерт гурту TVORCHI

Гурт "TVORCHI" заснований на початку 2018 року двома хлопцями, які закохані в звук і ритм, та наповнені пристрастю до створення чогось нового. Андрій створює музику. Джефрі пише лірику. Хлопці випустили 2 сингли та два альбоми "The Parts", "Disco Lights".

Де: Паб MolodoZeleno

Коли: 12 квітня, 21:30

Ціна: від 200 гривень


Прем’єра "Stabat Mater" Карла Дженкінса

Прем’єра

Прем’єра "Stabat Mater" Карла Дженкінса

Прем’єру "Stabat Mater" Карла Дженкінса у Львові готує Галицький камерний хор "Євшан" у супроводі Народного симфонічного оркестру Львівської політехніки під керівництвом Романа Кресленка, за участю солісток Ірини Семенюк і Таміли Мамедової. "Stabat Mater" – католицька хорова композиція  про скорботу Божої Матері біля підніжжя хреста. Цей вірш приписують авторству францисканського ченця Якопоне да Тоді, який жив у ХІІІ ст.

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 13 квітня, 17:00

Ціна: 80 - 120 гривень


Night Ambassadors X OneDayShop

Night Ambassadors X OneDayShop

Night Ambassadors X OneDayShop

OneDayShop — це львівський дизайн-маркет, на якому збираються представники хенд-мейд індустрії з усієї України. Під час Фестивалю облаштують ярмарок, на якому можна буде придбати чимало цікавих речей. Це захід, на якому можна не тільки придбати одяг, аксесуари, предмети декору та безліч інших цікавих виробів, а й познайомитись з брендами. Також, протягом усього маркету для відвідувачів функціонуватиме фудкорт, зони для дітей та відпочинку, креативні фотозони та багато різних розваг. 

Де: м. Львів

Коли: 13 квітня, 14:00


Зірки серіалу "Школа" у Львові

Зірки серіалу

Зірки серіалу "Школа" у Львові

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі "Школа" на "1+1", вирушать у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Першими зустрітися із своїми улюбленцями зможуть глядачі західної України.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 14 квітня, 15:00

Ціна: 150 - 450 гривень


Фестиваль Писанок

Фестиваль Писанок

Фестиваль Писанок

У Львові просто неба відкриють Галерею писанок, де буде презентовано півсотні півметрових авторських писанок. Щороку Фестиваль Писанок долучає до створення великодньої атмосфери нових митців, як аматорів, так і професіоналів. У Галереї писанок поряд із експозицією діятиме і Великодня арт-майстерня. 

Де: Площа Музейна

Коли: 10 квітня - 5 травня, 10:00


Майстер-клас Машi Єфросиніної у Львовi "Успіх у помилках"

Майстер-клас Машi Єфросиніної у Львовi

Майстер-клас Машi Єфросиніної у Львовi "Успіх у помилках"

Маша поділиться порадами з особистого досвіду, і своєю історією життя. Розповість правду про важкі 15 років життя, які припали на неймовірно успішні часи її роботи в "Підйомі". Приголомшливий зліт кар'єрними сходами і одночасно з цим роки самотності, боротьби із зайвою вагою і підрив жіночого здоров'я. Тільки особистий досвід, тільки поради перевірені на собі, тільки особисті уроки. Найщиріші емоції, найвідвертіші теми: про здоров'я, про відносини з чоловіками, сім'ю та дітей. І звичайно, не пропустимо посекретничати про жіночих слабостях.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 13 квітня, 17:00

Ціна: 450 - 690 гривень


Гола Правда. Театр Чорний Квадрат

Гола Правда. Театр Чорний Квадрат

Гола Правда. Театр Чорний Квадрат

Часто нам здається, що для того, щоб бути щасливим обов'язково треба бути красивим, багатим і відомим. Герої цієї історії яскраво і барвисто доводять, що це не так, що щирість часто важливіше краси, а душевна гармонія в парі набагато важливіше багатства.

Де: Палац культури залізничників "Рокс"

Коли: 10 квітня - 11 квітня, 19:00

Ціна: 160 - 500 гривень


Прем'єра "Timetravellers"

Прем'єра

Прем'єра "Timetravellers"

Закрийте очі. Ви – в машині часу. Задайте часо-просторові координати. Рушайте. Не створюйте парадоксів. На Донбасі є великий пам’ятник Артему, якого насправді звали Федір. Це парадокс. Українські території захоплює країна, яка зобов’язалась захищати її суверенітет. Це парадокс.
Їх не уникнути. Ви зрозумієте це, коли буде занадто пізно. Вишні і абрикоси все одно цвістимуть, а зірки світитимуть. Чоловік вб’є корову. Двоє пілігримів сидітимуть на траві. Поруч фатально змахне крильцями метелик.

Де: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки

Коли: 12 квітня, 16:00

Ціна: 140 - 150 гривень


Вечірка TeperTut: Xores

Вечірка TeperTut: Xores

Вечірка TeperTut: Xores

Коли дні стануть теплішими, а тіні коротшими, проводжатимемо зимове сонце жвавими танцями під electro / techno / EBМ.

  • Undermike
  • Ako Diyos
  • Primitive Conflict
  • Deodat II

Де: L'uft Underground Club

Коли: 12 квітня, 23:30

Ціна: 100 - 150 гривень

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери

Смачного ранку: де у Львові подають сніданки

Що їсти, чим займатися: коли вірянам постити у 2019 році

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах